Ρόδος: 34χρονος Έλληνας παραβίαζε φορτηγά και ιατρεία

Ρόδος: 34χρονος Έλληνας παραβίαζε φορτηγά και ιατρεία

Η ασφάλεια εξιχνίασε τέσσερις διαρρήξεις μόνο για τον τελευταίο μήνα

rod_iat
Η επ’ αυτοφώρω σύλληψη ενός 34χρονου Έλληνα την στιγμή που παραβίαζε ένα σταθμευμένο όχημα στη Ρόδο, οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στην εξιχνίαση άλλων τεσσάρων διαρρήξεων που διέπραξε τον τελευταίο μήνα.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι ο δράστης είχε διαρρήξει άλλα τρία Ι.Χ. φορτηγά που ανήκαν σε επιχειρήσεις και είχε κλέψει από το εσωτερικό τους χρήματα και άλλα αντικείμενα, ενώ είχε τρυπώσει και σε ένα ιατρείο από το οποίο είχε κλέψει χρηματικό ποσό. Σε βάρος του 34χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

*** Επί τρεις ημέρες έμπαινε δήθεν για να ψωνίσει σε ένα σούπερ μάρκετ στη Ρόδο ένας 22χρονος Έλληνας με αδυναμία στο… οινόπνευμα, αλλά έκλεβε συστηματικά μπουκάλια με αλκοολούχα ποτά! Μετά την τελευταία κλοπή, αφού είχε αρπάξει συνολικά 11 φιάλες, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

*** Στον ίδιο εισαγγελέα διαβιβάστηκε από τον αστυνομικό σταθμό Σαλάκου η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος ενός 45χρονου Έλληνα, ο οποίος είχε διαρρήξει ένα σπίτι σε χωριό της Ρόδου στις 24 Οκτωβρίου και είχε αρπάξει χρήματα και τιμαλφή, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην δικαιούχο.

Κλείσιμο
*** Δικογραφία σχηματίστηκε από την Ασφάλεια και σε βάρος ενός 18χρονου Έλληνα, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της διάρρηξης που είχε γίνει στις 15 Οκτωβρίου σε ένα σπίτι στην πόλη της Ρόδου με λεία χρηματικό ποσό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης