Συγγενής Κατσίφα: «Τον εκτέλεσαν από κοντινή απόσταση, με δύο βολές δίπλα στην καρδιά»

katsifas_arthro2

Διαψεύστηκαν κατηγορηματικά οι πληροφορίες ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δέχθηκε χαριστική βολή στο κεφάλι - Δεν κρυβόταν, δέχτηκε τα τραύματα όρθιος» δήλωσε συγγενής του 35χρονου

Όρθιος και ακάλυπτος δέχθηκε τις δύο θανάσιμες βολές από άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας ο 35χρονος ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στους Βουλιαράτες Βορείου Ηπείρου.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Κωνσταντίνο Βαξεβανόπουλο παρουσία του ιατροδικαστή Θεόδωρου Βουγιουκλάκη το θύμα δεν επιχείρησε ούτε να διαφύγει, ούτε να προστατευτεί και βλήθηκε θανάσιμα από κοντινή απόσταση σε όρθια στάση. Τα τραύματά του ήταν διαμπερή και θανάσιμα ενώ κατηγορηματικά διαψεύστηκαν οι πληροφορίες που μεταδόθηκαν τις προηγούμενες ημέρες περί χαριστικής βολής στο κεφάλι του θύματος.

«Είναι σαν να βγήκε και να τους είπε: "Εδω είμαι, δεν φοβάμαι, μπορείτε να με σκοτώσετε αν έχετε τα κότσια" και τον σκότωσαν» λέει από την πλευρά του ο Βαγγέλης Βαγγίτης, συγγενής του 35χρονου

Οι δηλώσεις, που συγκλονίζουν, έγιναν λίγο μετά την ολιγόλεπτη επίσκεψη στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Αργυροκάστρου. Η επίσκεψη έγινε έπειτα από άδεια που έδωσαν οι Αλβανοί σε συγγενικά πρόσωπα του θύματος, που συνοδεύονταν από τον ιατροδικαστή Θεόδωρο Βουγιουκλάκη και τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Γιοβανόπουλο να αντικρίσουν το νεκρό σώμα του άτυχου νέου.

«Δέχτηκε δύο βολές δίπλα στην καρδιά με διαμπερή τραύματα από όπλο μεγάλο. Δυνατο όπλο από κοντινή απόσταση» δήλωσε ο Βαγγέλης Βαγγίτης στους Έλληνες δημοσιογράφους που βρίσκονται στους Βουλιαρατες, τονίζοντας πως -συμφωνα με τη δική του γνώμη- ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δολοφονήθηκε. «Αυτό το ξέραμε και φαίνεται από τα τραύματα του».

Παραλληλα, ο συγγενής του Κωνστατίνου Κατσίφα επεσήμανε πως αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για να βάλει τέλος στην παραπληροφόρηση των τελευταίων ημερών γύρω από το θάνατο του 35χρονου, ξεκαθαρίζοντας πως: «Δεν ήταν κρυμμένος, δεν ήταν κάτω σε χόρτα, πίσω από πέτρες. Τίποτα. Τα τραύματα τα δέχτηκε όρθιος. Τους δολοφόνους τους έβλεπε ξεκάθαρα».


Συγγενής Κατσίφα: «Τον εκτέλεσαν από κοντινή απόσταση, με δύο βολές δίπλα στην καρδιά»«Δέχτηκε τα τραύματα όρθιος, κοιτάζοντας τους δολοφόνους του» λέει συγγενής  του Κώστα Κατσίφα

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (204)

Αυτοδύναμη ΑΡΙΣΤΕΡΑ ως τείχος ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του λαού γιά να μην έρθουν οι Φασίστες!

Κάθε ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ έπρεπε ΗΔΗ να είναι ΦΥΛΑΚΗ!_________Τελειώσαμε με αυτό!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ

ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΑΒΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΟΥΝ !!!!

Αυτοδύναμη ΑΡΙΣΤΕΡΑ ως τείχος ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του λαού γιά να μην έρθουν οι Φασίστες!

Οι Έλληνες έχουν μείνει ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΩ σε Μόρφωση, σε ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, σε Πνευματική ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ.______________Είναι οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ από τα κράτη της Ευρώπης (σύμφωνα με Δημοσκόπηση που εδημοσιεύτηκε χθες) στο: 1. Να πάρουν έναν Μουσουλμάνο και να μείνει στο σπίτι τους. 2. Τελευταίοι και στο να πάρουν έναν Ισραηλινό να μείνει στο σπίτι τους!.._______3. Πρώτοι όμως από τους Λαούς της Ευρώπης που νομίζουν ότι ο δικός τους ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ πολιτισμός στην Χώρα τους, είναι ο ..."ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ"!__________________Συμπέρασμα (με μία λέξη):___________ΑΜΟΡΦΩΣΙά!.._______________(Ή άλλος Γαϊδουρο-Βαρβατήλα και ...Αρβύλα!..__________Γίδια, ΛΕ-ΜΕ!.. Τσοκάνια, "τσαρούχια", "τσόκια", Γιδερά, πως να το πούμε αλλιώς ΡΕ; ).

axaios

KAΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΣΥ '' ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΑΠΛΥΣΤΕΡΑ '' ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΗΟΤ ΣΠΟΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ . ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ ΓΕΛΟΙΕ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΛΕΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ .

Αυτοδύναμη ΑΡΙΣΤΕΡΑ ως τείχος ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του λαού γιά να μην έρθουν οι Φασίστες!

Eδώ μέσα είναι γεμάτο Νεοναζί-ΦΑΣΙΣΤΕΣ-πυροβολημένους!____ Σαν τα σκουλήκια έχουν μαζευτεί!..____Δεν απαντάμε σε αυτά τα Νούμερα!___________ΔΕΝ ενδιαφέρει τον ΚΥΡΙΑΡΧΟ Ελληνικό λαό αυτό το ζήτημα με το ...ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ στην Αλβανία, πλέον!____________Είναι ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ φύσεως ζήτημα!___________Τελείωσε, ΛΕ-ΜΕ!

Αυτοδύναμη ΑΡΙΣΤΕΡΑ ως τείχος ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του λαού γιά να μην έρθουν οι Φασίστες!

Eδώ μέσα είναι γεμάτο Νεοναζί-ΦΑΣΙΣΤΕΣ-πυροβολημένους!________Δεν απαντάμε σε αυτά τα Νούμερα!___________ΔΕΝ ενδιαφέρει τον ΚΥΡΙΑΡΧΟ Ελληνικό λαό αυτό το ζήτημα με το ...ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ στην Αλβανία, πλέον!____________Είναι ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ φύσεως ζήτημα!___________Τελείωσε, ΛΕ-ΜΕ!

Χ

Αυτό ο ήρωας τι σκοπό είχε με το Καλασνικοφ, είχε σκοπό να απελευθερώσει την βόρεια Η.;

Αυτοδύναμη ΑΡΙΣΤΕΡΑ ως τείχος ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του λαού γιά να μην έρθουν οι Φασίστες!

@ "Ο εθνομάρτυρας" κτλ_________Να ΠΑΤΕ να κλάψετε ΕΣΕΙΣ οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ, εί-πα!____________Εγώ ΔΕΝ κλαίω, ΛΕ-Ω!..__________(Πως θα γίνει, ΡΕ!_______Δεν μούρχονται ...ΔΑΚΡΥΑ!..).

sthp

"Είναι σαν να βγήκε και τους είπε: Εδώ είμαι, κρατάω ένα γεμάτο πολεμικό όπλο που χρησιμοποίησα μόλις και αν δεν με σκότώσετε θα σας σκοτώσω εγώ. Και τον σκότωσαν" Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό μου ακούγεται πιο λογικό από την παπαριά που είπε ο συγγενής. Είναι λυπητερό με πόση απελπησία ψάχνετε να βρείτε ήρωες. Υπήρξαν αληθινοί ήρωες πολλόί στην ιστορία. Αυτός ήταν ένας παλαβός που ξεκίνησε πόλεμο μόνος του εναντίον αστυνομίας κράτους και -φυσικά- σκοτώθηκε.

stefan

"είναι λυπητερό". Μάθε βρε αγράμματε να εκφράζεσαι και μετά να κάνεις τάχα μου σοβαρά σχόλια....

Φοβόμαστε

να σηκώσουμε την ελληνική σημαία μέσα στην Ελλάδα και πήγες να την σηκώσεις μέσα στην Αλβανία? καλή ανάπαυση!

ΜΕ ΜΕΛΑΝΙ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ (ΡΕΥΜΑ, ΝΕΡΟ Κ.Α.) ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ;;;;;;;;;;;;

Αυτοδύναμη ΑΡΙΣΤΕΡΑ ως τείχος ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του λαού γιά να μην έρθουν οι Φασίστες!

Υπάρχει!___________Είναι η Κυβέρνηση της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!__________Δεν σου κάνει; ____________Αλλαγή συνόρων πάντως ΔΕΝ θέλουμε!______________Προς ΟΛΟΥΣ, αυτό!..___________Δεν έχουμε ΟΡΕΞΗ να πάμε 300 χρόνια ΠΙΣΩ!..

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης