«Έπεσε» η σελίδα του ΥΠΕΞ μετά την απάντηση στον Τσαβούσογλου για τα 12 μίλια

4108697

Η είσοδος στο διαδικτυακό χώρο του υπουργείου Εξωτερικών δεν ήταν δυνατή μέχρι προ ολίγου λόγω υψηλής επισκεψιμότητας, όπως αναφερόταν στη σχετική ένδειξη

“Επεσε” η σελίδα του υπουργείου Εξωτερικών σε μία “θερμή” μέρα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις με αφορμή την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης της χώρας μας.

Υστερα από τους ισχυρισμούς του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ότι αν η Ελλάδα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα τότε ισχύει η απειλή πολέμου (casus belli) και την απάντηση του εκπροσώπου του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, ο οποίος έστειλε το μήνυμα ότι η απόφαση για επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης εναπόκειται αποκλειστικά στην Ελλάδα, παρουσιάστηκαν τεχνικά προβλήματα στην επίσημη ιστοσελίδα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

Συγκεκριμένα η είσοδος στο διαδικτυακό χώρο του υπουργείου Εξωτερικών δεν ήταν δυνατή μέχρι προ ολίγου λόγω υψηλής επισκεψιμότητας, όπως αναφερόταν στη σχετική ένδειξη, “σφάλμα”, η οποία είχε αναρτηθεί στην κεντρική σελίδα.

Δείτε την εικόνα:

ΥΠΕΞ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4480305

Το πλήρωμα συνελήφθη για πρόκληση ναυαγίου με πρόθεση - Φέρονται να υποστήριξαν ότι είχαν ξεκινήσει από τη Συρία με προορισμό τη Μάλτα με σκοπό να παραδώσουν το 40μετρο σκάφος- Δεν έπεισαν στις καταθέσεις τους