Συνολικά τέσσερα κυνηγετικά όπλα ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην κατοικία ενός 43χρονου
Μάνος Τσαγκαράκης
Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά συνολικά τέσσερα κυνηγετικά όπλα ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην κατοικία ενός 43χρονου σε χωριό του Δήμου Πρέβεζας, όπου έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα μετά από πληροφορίες ότι είχε στην κατοχή του παράνομο και ενδεχομένως κλεμμένο οπλισμό.
Πράγματι, κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν τα τέσσερα όπλα για κανένα από τα οποία δεν είχε εκδοθεί νόμιμη άδεια κατοχής. Σαν να μην έφτανε αυτό, στα δύο από αυτά οι αριθμοί αναγνώρισης και κάννης ήταν εμφανώς παραποιημένοι, πράγμα που στρέφει τις έρευνες προς το ενδεχόμενο να έχουν κλαπεί από τον 43χρονο.
Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενος για πλαστογραφία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Αν επιβεβαιωθεί από τα εργαστήρια της Αστυνομίας ότι τα δυο όλα είναι κλεμμένα, θα προστεθεί στις δυο κατηγορίες και αυτή της κλοπής.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.