Θεσπρωτία: Η κρύπτη με το χασίς εντοπίστηκε από τον σκύλο

Θεσπρωτία: Η κρύπτη με το χασίς εντοπίστηκε από τον σκύλο

Το αλβανικής προέλευσης χασίς κατασχέθηκε όπως και το αυτοκίνητο και δύο κινητά του 48χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας και του ασκήθηκε δίωξη για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος

xasis_kripti
Όσο καλά καμουφλαρισμένη κι αν ήταν η ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη κάτω από το χώρο της καμπίνας των επιβατών ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου που έκρυβε ένα μεγάλο φορτίο χασίς, ήταν αδύνατο να μην την εντοπίσει ο σκύλος ανιχνευτής της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Όταν ακινητοποιήθηκε στο Ράγιο Θεσπρωτίας το όχημα που οδηγούσε ένας 48χρονος Έλληνας, κατά την διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών που είχαν στοιχεία για την επικείμενη μεταφορά, ο εκπαιδευμένος σκύλος ανέλαβε δράση και ανακάλυψε την κρυψώνα μέσα στην οποία βρέθηκαν σε 113 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 115 κιλών και 962 γραμμαρίων.

Το αλβανικής προέλευσης χασίς κατασχέθηκε όπως και το αυτοκίνητο και δύο κινητά του 48χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας και του ασκήθηκε δίωξη για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

xasis_kripti1

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης