Με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση δεσμεύθηκαν οι Τραπεζικοί λογαριασμοί της οικογένειας Κουτσολιούτσου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Folli Follie
Ειδικότερα, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών δεσμεύθηκαν όλοι οι Τραπεζικοί λογαριασμοί και οι θυρίδες της οικογένειας Κουτσολιούτσου καθώς και των μελών του Δ.Σ. της εταιρείας η οποία βρίσκεται σε καθεστώς δικαστικής έρευνας.
Σύμφωνα με τραπεζικές πηγές το βούλευμα έχει φτάσει ήδη στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τις χρηματιστηριακές εταιρείες.
Τη δέσμευση ζήτησε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ο οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης ο οποίος διενεργεί την έρευνα για την υπόθεση της Folli Follie.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.