Αιτωλοακαρνανία: Τσιγγάνοι έκλεψαν σάντουιτς από αρτοποιείο στο Αγρίνιο

Αιτωλοακαρνανία: Τσιγγάνοι έκλεψαν σάντουιτς από αρτοποιείο στο Αγρίνιο

Ο 34χρονος πατέρας, η 31χρονη μητέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά τους ηλικίας 14 και 15 χρόνων, είχαν μπει παριστάνοντας τους πελάτες 

saduits
Δεν έχει προηγούμενο το ανθρωποκυνηγητό που εξαπολύθηκε στην Αιτωλοακαρνανία μετά την κλοπή δυο... σάντουιτς (!) από ένα αρτοποιείο στο Αγρίνιο, με δράστες μια οικογένεια τσιγγάνων οι οποίοι εντοπίστηκαν τελικά από τους αστυνομικούς στο Παναιτώλιο και συνελήφθησαν!

Ο 34χρονος πατέρας, η 31χρονη μητέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά τους ηλικίας 14 και 15 χρόνων, είχαν μπει παριστάνοντας τους πελάτες στο αρτοποιείο το πρωί της Δευτέρας και απασχόλησαν τον υπάλληλο, καταφέρνοντας να «βουτήξουν» αυτά που θα γίνονταν το κολατσιό τους. Έπειτα, διέφυγαν με ένα αγροτικό φορτηγάκι που είχαν αφήσει απ' έξω, αλλά ο υπάλληλος που αντιλήφθηκε ότι τα σάντουιτς είχαν κάνει φτερά κινητοποίησε την Αστυνομία.

Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις και το ύποπτο φορτηγάκι εντοπίστηκε στο Παναιτώλιο μισή ώρα μετά την κλοπή. Ολόκληρη η οικογένεια συνελήφθη και σε βάρος των μελών της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. Ωστόσο, τα... πειστήρια του εγκλήματος, δηλαδή τα επίμαχα σάντουιτς δεν βρέθηκαν, αφού οι πεινασμένοι τσιγγάνοι τα είχαν ήδη... καταβροχθίσει!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης