Το Netflix θα αφήνει τους θεατές να επιλέγουν το τέλος σειρών όπως το Black Mirror

Το Netflix θα αφήνει τους θεατές να επιλέγουν το τέλος σειρών όπως το Black Mirror

Το Netflix σχεδιάζει να δώσει στους συνδρομητές του τη δυνατότητα να επιλέγουν το τέλος σε σειρές ή επεισόδια σειρών όπως το Black Mirror – Στόχος είναι να πάει ένα βήμα παρακάτω τη διαδραστική τηλεόραση

tv_programma1
Τη δυνατότητα να επιλέγουν οι ίδιοι το τέλος του επεισοδίου ή της σειράς που παρακολουθούν θα δώσει το Netflix στους συνδρομητές του σε ορισμένες από τις δημοφιλείς του σειρές, όπως το Black Mirror.

Στόχος της συνδρομητικής πλατφόρμας είναι να ενισχύσει τη διαδραστικότητα στην τηλεόραση.

Η πλατφόρμα σχεδιάζει ειδικά εργαλεία για να πετύχει το σκοπό της και να επιτρέψει στους χρήστες να αποφασίζουν τη συνέχεια μιας σειράς, σύμφωνα με το Bloomberg, που επικαλείται άτομα που γνωρίζουν καλά το συγκεκριμένο ζήτημα.

Για πρώτη φορά, το νέο σύστημα αναμένεται ότι θα λανσαριστεί μέχρι το τέλος του χρόνου, με ένα επεισόδιο της διάσημης σειράς Black Mirror.

Κλείσιμο
Το τελευταίο διάστημα, η συνδρομητική πλατφόρμα κυκλοφόρησε για τα παιδιά το πρόγραμμα «Puss in Book», όπου οι θεατές μπορούσαν να επιλέξουν αν μια γάτα δίνει μάχη με έναν θεό ή ένα δέντρο, ενώ αφού παρακολουθούσαν τη μία εκδοχή, είχαν τη δυνατότητα να επιστρέψουν και να παρακολουθήσουν την άλλη.

Ωστόσο, το Black Mirror είναι πολύ πιο δύσκολο και πολύπλοκο εγχείρημα από ένα παιδικό πρόγραμμα κινουμένων σχεδίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης