Με 140 χλμ την ώρα οι άνεμοι του «Ξενοφώντα» στο Κάβο Ντόρο
Μεγάλες ταχύτητες σε όλη την επικράτεια - Πάνω από 100χλμ σε Πάτρα Ρωμανό, Μονεμβασιά, Πεντέλη, Σαμοθράκη και Χίο
Στο έλεος του «Ξενοφώντα», ο οποίος θα ενισχυθεί τις επόμενες ώρες από τον μεσογειακό κυκλώνα «Ζορμπά» βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Ελλάδα, ενώ οι άνεμοι πνέουν ισχυροί έως θυελλώδεις σχεδόν σε όλη την επικράτεια.
Χαρκτηριστικές είναι οι μέγιστες τιμές ριπών του αέρα, με το Κάβο Ντόρο να κερδίζει την... πρώτη θέση, καθώς η ταχύτητα του ανέμου άγγιξε τα 140 χλμ την ώρα.
Πολύ ισχυροί άνεμοι και μεγάλες ταχύτητες κατέγραψε και το κέντρο στην Πεντέλη, καθώς οι ριπές των ανέμων άγγιξαν τα 108 χλμ την ώρα.
Μεγάλες ταχύτητες καταγράφηκαν, ωστόσο, και στη Σαμοθράκη, αλλά και στη Μονεμβασιά, αλλά και στην Αράχωβα, αποδεικνύοντας ότι το ισχυρό κύμα κακοκαιρίαςπλήττει ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.
Ακολουθεί ο πίνακας με τις μεγαλύτερες ταχύτητες ανέμων που καταγράφηκαν την Πέμπτη:
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.