Καιρός: Διακοπές ρεύματος σε δεκάδες περιοχές της χώρας!

tree00

Διακοπές σημειώθηκαν σε  Πεντέλη, Βριλήσια, Παλλήνη,  Αγία Παρασκευή,  Λαγονήσι,  Σαρωνίδα,  Γέρακα,  Κάτω Κηφισιά, Καπανδρίτι και  Άγιο Στέφανο - Στο σκοτάδι τέσσερα χωριά των Κυθήρων και τουριστικές περιοχές των Χανίων

Χωρίς ρεύμα έμειναν τις τελευταίες ώρες λόγω της κακοκαιρίας πολλές περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν στην Πεντέλη, τα Βριλήσια σε μεγάλο τμήμα της Παλλήνης  την Αγία Παρασκευή, το Λαγονήσι, τη Σαρωνίδα, τον Γέρακα, την Κάτω Κηφισιά, το Καπανδρίτι και τον Άγιο Στέφανο.

Οι περισσότερες διακοπές σημειώθηκαν μετά από πτώση δένδρων στα καλώδια της ΔΕΗ

Λόγω της κακοκαιρίας, στο σκοτάδι έχουν βυθιστεί και τέσσερα χωριά των Κυθήρων.

Χωρίς ρεύμα έμεινε το απόγευμα και για δύο ώρες η Ύδρα. Η βλάβη αποκαταστάθηκε περίπου στις 8.00μ.μ.  

Όπως ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ τα βόρεια προάστια της Αθήνας επηρεάστηκαν από τη βλάβη που σημειώθηκε στην Παλλήνη, η οποία όμως σύμφωνα με τα αρμόδια στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ έχει αποκατασταθεί. Στις περιοχές που έχουν παρουσιαστεί προβλήματα περιλαμβάνονται ο Άγιος Στέφανος, η Κηφισιά, το Χαλάνδρι. Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται σε επιφυλακή για την αποκατάσταση των βλαβών.

Στο σκοτάδι τουριστικές περιοχές των Χανίων

Χωρίς ρεύμα είναι πολλές περιοχές του Βόρειου Οδικού 'Αξονα στο νομό Χανίων από απροσδιόριστη, μέχρι στιγμής, βλάβη σε υποσταθμό της ΔΕΗ. Στο σκοτάδι είναι περιοχές από το Σταλό μέχρι και πέρα Πλατανιά καθώς και περιοχές του κάμπου των Χανίων, στη Σούδα αλλά και στο κέντρο της πόλης, όπως η Χαλέπα.

Η βλάβη η οποία, σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ - ΜΠΕ από τη ΔΕΗ, δεν έχει εντοπισθεί ακόμη (διότι μπορεί να είναι και υπόγεια) αναμένεται να αποκατασταθεί αργά το βράδυ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στις περιοχές του βόρειου τμήματος των Χανίων, όπου και λειτουργεί το μεγαλύτερο μέρος των ξενοδοχειακών μονάδων, ενώ η κατάσταση επιτείνεται από τη βροχή που από νωρίς το μεσημέρι πλήττει το σύνολο σχεδόν του νομού Χανίων.

Σημειώνεται ακόμη, ότι τεχνικοί τις ΔΕΗ ερευνούν για τυχόν βραχυκύκλωμα υπόγεια που διαθέτουν υποσταθμούς ρεύματος συνδεδεμένους με το δίκτυο της επιχείρησης.

ΣΧΟΛΙΑ (9)

God damned it

Τσιπρακος: ο μεγαλύτερος γκαντέμης ever!!! Μέχρι και κυκλώνας χτύπησε την Ελλάδα...

Καλύτερα

Ευκαιρία για οικονομία.

Gas

Αποκλείεται....

Παρατηρητης1

Καί πού είσαι τα μάτια μας δεν έχουν δεί τίποτα ακόμα. Πρέπει να ψηφίσουμε τα μνημόνια αλλιώς θα γίνουμε Βενεζουέλα θα γίνουμε ετσι και γιουβέτσι, τα ψηφίσαμε και γίναμε. Σε λίγο και άλλα πράγματα θα γίνουν.

Γιαννης

Στην Αγια Παρασκευή δεν εχουμε ρεύμα απο τις 10:00 το πρωι! Δεν επισκευάστηκε η βλάβη... θα ασχοληθούν από αύριο... απαράδεκτοι!!

ΞΚ

Δεν μας ενδιαφέρει, διότι εμείς εδώ έχουμε ρεύμα να φαν' κι οι κότες.

Θάνος

Στα ορεινά της Άρτας ,στα χωριά του πρωθυπουργού μας, υπήρξε μέχρι πριν λίγο διακοπή ρεύματος.αν έχεις βύσμα....

Πετρος

Περιοχή Σαρωνίδας 2 τετράγωνα χωρίς ρεύμα 5 ώρες τώρα τα τηλέφωνα της ΔΕΗ δεν απαντάνε...

Athanasios Botsikas

Όλο ψέμματα λέτε κύριε...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης