Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας

Οδηγήθηκε στην Ευελπίδων το πρωί της Τρίτης - Αποχώρησε λίγη ώρα αργότερα συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης - Παραμένει ανοιχτό το θέμα της ιατροδικαστικής έρευνας σχετικά με τα αίτια θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου - Αύριο στις 10 θα απολογηθεί ο κοσμηματοπώλης

jugw
Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στη Γλάδστωνος, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος.

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, ο 73χρονος αποχώρησε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης καθώς ζήτησε και πήρε προθεσμία από τον ανακριτή και τελικώς αναμένεται να απολογηθεί για την υπόθεση στις 10 το πρωί της Τετάρτης.

Σε βάρος του 73χρονου, οι εισαγγελικές αρχές έχουν ασκήσει ποινική δίωξη για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης που είναι κακουργηματικού βαθμού και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Χθες, εν τω μεταξύ οι ιατροδικαστές Νίκος Καλογρηάς και Σουλτάνα Μαριανού από το δημόσιο και ο Σ. Τσαντίρης που ορίσθηκε από την οικογένεια του θύματος, που πραγματοποίησαν την νεκροψία - νεκροτομή στη σορό του 33χρονου άνδρα ανακοίνωσαν πως «η αιτία θανάτου του είναι απροσδιόριστη». Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι ιατροδικαστές το θύμα αν και έφερε κακώσεις αυτές δεν δικαιολογούν από μόνες τους το θάνατο.

Πλέον, οι απαντήσεις αναμένονται από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, που ωστόσο, απαιτούν χρόνο για να υπάρξουν αποτελέσματα.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν και στην ταυτοποίηση του δεύτερου ατόμου, ηλικίας 55 ετών, που έχει καταγραφεί σε βίντεο να χτυπά τον 33χρονο, ενώ εκείνος προσπαθεί να βγει από το κοσμηματοπωλείο.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για καταστηματάρχη στην περιοχή της Ομόνοιας, ο οποίος φέρεται να έχει παραδεχθεί ότι χτύπησε τον Κωστόπουλο, προκειμένου «να προστατεύσει τον εαυτό του, την περιουσία του και τον κοσμηματοπώλη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης