Οκτώ συλλήψεις από την ΕΛΑΣ για την επίθεση στον Κωνσταντινέα

Οκτώ συλλήψεις από την ΕΛΑΣ για την επίθεση στον Κωνσταντινέα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο Τρίτη στο Αυτόφωρο  - Έχουν ταυτοποιηθεί άλλα δύο άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

4164828
Σε οκτώ συλλήψεις έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ για την επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε βάρος του Βουλευτή Πέτρου Κωνσταντινέα.

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, από τη συνεχιζόμενη έρευνα σχετικά με την επίθεση, μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί πάνω από 20 άτομα, έχουν συλληφθεί οκτώ που οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελία και έχουν ταυτοποιηθεί άλλα δύο άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Οι δέκα κατηγορούμενοι βαρύνονται με τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απρόκλητης εξύβρισης, απειλής και παράβασης της νομοθεσίας περί αθλητισμού.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι οι οκτώ συλληφθέντες, που κατηγορούνται για την επίθεση εναντίον του βουλευτή πρόκειται να οδηγηθούν στο Αυτόφωρο.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι οδηγήθηκαν νωρίτερα απόψε στον εισαγγελέα Καλαμάτας, κρατούνται στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας.

Όπως κατήγγειλε ο βουλευτής έπεσε θύμα επίθεσης στην Καλαμάτα από ομάδα τριάντα ατόμων, τους οποίους τοποθετεί ότι ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο.  Όπως είπε, τον προπηλάκισαν και τον χτύπησαν σοβαρά για τις θέσεις του αναφορικά με το Σκοπιανό και την Συμφωνία των Πρεσπών.

Κλείσιμο
Διαφορετική είναι όμως η εκδοχή που δίνουν για τα επεισόδια και την έκταση τους, οι οπαδοί της «Μαύρης Θύελλας».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε την Κυριακή το βράδυ μετά την επίθεση που, όπως καταγγέλλει, δέχθηκε από 30 άτομα.

Στο μεταξύ, στην Καλαμάτα βρίσκεται από το μεσημέρι, με εντολή της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη, ο αρχηγός της Αστυνομίας, αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ - ΜΠΕ, η παρουσία του ίδιου του αρχηγού του σώματος στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, αποτελεί ταυτόχρονα μήνυμα, ότι η Αστυνομία δεν θα επιτρέψει σε κανένα ακροδεξιό στοιχείο να δημιουργήσει το οτιδήποτε στην χώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης