Οι «παλιατζήδες» ξάφρισαν ηλικιωμένο στη Μακρακώμη

Οι «παλιατζήδες» ξάφρισαν ηλικιωμένο στη Μακρακώμη

Με τη μέθοδο της απασχόλησης, τρύπωσαν σπίτι του και έκλεψαν 500 ευρώ σε μετρητά

ilikiomenos
«Χτενίζουν» την Φθιώτιδα και τους γύρω νομούς οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν ένα κόκκινο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρεις άνδρες που παρίσταναν τους παλιατζήδες και κατάφεραν να ξαφρίσουν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στην κοινότητα Γραμμένη του Δήμου Μακρακώμης.

Οι δράστες είδαν στην αυλή του σπιτιού του τον 84χρονο άνδρα και αντιλήφθηκαν ότι η σύζυγός του βρισκόταν σε ένα δωμάτιο στο πίσω μέρος του σπιτιού όπου μαγείρευε, χωρίς να έχει οπτική επαφή μαζί του. Έτσι, οι δυο από αυτούς έπιασαν κουβέντα στον ηλικιωμένο ρωτώντας τον αν είχε παλιά σίδερα για να τα αγοράσουν ή αν ήξερε πού μπορούσαν να βρουν.

Όσο κρατούσαν απασχολημένο τον 84χρονο, ο τρίτος της ομάδας τρύπωσε στο σπίτι, ερεύνησε ανενόχλητος όλα τα δωμάτια και τελικά ανακάλυψε 500 ευρώ που είχαν απομείνει από τη σύνταξη του ζευγαριού, τα οποία άρπαξε και έκανε νόημα στους συνεργούς το να φύγουν.

Οι ηλικιωμένοι αντιλήφθηκαν αργότερα την κλοπή και ειδοποίησαν την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή του οχήματος των δραστών, το οποίο όμως δεν εντοπίστηκε παρά τα μπλόκα που στήθηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης