Κάλυκες από σφαίρες, ναρκωτικά και καπνός βρέθηκαν στο σπίτι νεαρής στην Πάργα

Κάλυκες από σφαίρες, ναρκωτικά και καπνός βρέθηκαν στο σπίτι νεαρής στην Πάργα

Στο σπίτι κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 47,5 γραμμαρίων, άλλη μια συσκευασία με λαθραίο καπνό βάρους 710 γραμμαρίων, δύο τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης και τρεις κενοί κάλυκες διαμετρήματος 7,62 mm που εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση

astin
Έκαναν βόλτα στους δρόμους της Πάργας μία 26χρονη και ένας 49χρονος που φιλοξενούσε προσωρινά, την ώρα που οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι της νεαρής Ελληνίδας και ανακάλυπταν συσκευασίες με χασίς και λαθραίο καπνό, αλλά και κάλυκες από σφαίρες που είχαν βληθεί!

Στο σπίτι κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 47,5 γραμμαρίων, άλλη μια συσκευασία με λαθραίο καπνό βάρους 710 γραμμαρίων, δύο τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης και τρεις κενοί κάλυκες διαμετρήματος 7,62 mm που εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση. Η 26χρονη και ο 49χρονος φιλοξενούμενός της εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα στην Πάργα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα κατά περίπτωση. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί ποιος από τους δυο ήταν μπλεγμένος σε υποθέσεις με χρήση όπλων.

Μπλόκο στην διασταύρωση Καλπακίου της εθνικής οδού Ιωαννίνων– Κακαβιάς έστησαν οι αστυνομικοί των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων και Κόνιτσας σε ένα υπεραστικό λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Κακαβιά- Ιωάννινα και έκαναν έλεγχο σε δυο επιβάτες, έναν 19χρονο Έλληνα και έναν 29χρονο αλλοδαπό, για τους οποίους είχαν πληροφορίες ότι μεταφέρουν ναρκωτικά. Στην κατοχή τους βρέθηκε μια με ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό βάρους 386,7 γραμμάριων κι έτσι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης