Ρουβίκωνας για την εισβολή σε εκκλησία στα Εξάρχεια: Και ο άγιος φοβέρα θέλει
Μετά την ανάληψη ευθύνης από το Ρουβίκωνα, το ηγετικό στέλεχος της ομάδας σχολίασε με αυτό τον τρόπο όσα συνέβησαν το πρωί της Κυριακής στον Άγιο Νικόλαο στα Εξάρχεια
Με τη φράση «και ο άγιος φοβέρα θέλει» σχολίασε το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης, την εισβολή μελών της ομάδας το πρωί της Κυριακής στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στα Εξάρχεια.
Η εισβολή έγινε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Κυριακής από ομάδα περίπου 30 ατόμων που διέκοψαν τη Θεία Λειτουργία φωνάζοντας συνθήματα.
Σε ανάρτησή του στην ιστοσελίδα μελών του αντεξουσιαστικού χώρου αργότερα μέσα στην ημέρα ο Ρουβίκωνας υποστήριξε ότι η «παρέμβαση», όπως χαρακτήρισε την εισβολή, έγινε «για την προσπάθεια των ανθρώπων της ενορίας να πετάξουν στο δρόμο όσους διαμένουν στην στέγη αστέγων της ενορίας».
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.