Τσαντάκιας με τέσσερις αρπαγές συνελήφθη στο Ηράκλειο

Τσαντάκιας με τέσσερις αρπαγές συνελήφθη στο Ηράκλειο

Στην προανάκριση προέκυψε ότι από τις 22 Αυγούστου, ο νεαρός είχε διαπράξει άλλες τρεις αρπαγές κλέβοντας τσάντες οι οποίες περιείχαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα

oliko
Μπροστά στην κάμερα ασφαλείας ενός καταστήματος στο Ηράκλειο έκανε την τελευταία από τις συνολικά τέσσερις αρπαγές τσαντών που είχε διαπράξει τον τελευταίο μήνα με τη μοτοσικλέτα του, ένας 20χρονος αλλοδαπός που άρπαξε το σακίδιο μιας 27χρονης Ελληνίδας με χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Η μάρκα, το χρώμα, ο αριθμός της πινακίδας και τα χαρακτηριστικά του δράστη μοιράστηκαν σε όλους τους αστυνομικούς. Οι αναζητήσεις που ξεκίνησαν άμεσα σε όλη την πόλη, έφεραν αποτελέσματα το βράδυ της ίδιας ημέρας και η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 20χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τον συνέλαβαν και το προσήγαν στην Ασφάλεια.

Στην προανάκριση προέκυψε ότι από τις 22 Αυγούστου, ο νεαρός είχε διαπράξει άλλες τρεις αρπαγές κλέβοντας τσάντες οι οποίες περιείχαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Η μηχανή του κατασχέθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης