«Δίδυμο» έκλεβε φορτηγά και λεωφορεία στον Έβρο

«Δίδυμο» έκλεβε φορτηγά και λεωφορεία στον Έβρο

Περιπετειώδης η σύλληψη των δύο συνεργών, οι οποίοι αντιστάθηκαν στους αστυνομικούς

truck
Με προπομπό τον 32χρονο συνεργό του που προπορευόταν με Ι.Χ. οδηγούσε ένας 33χρονος το λεωφορείο που είχαν κλέψει από την ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, αλλά πανικοβλήθηκε μόλις είδε αστυνομικούς το εγκατέλειψε και τράπηκε σε φυγή πεζός. Όταν τον πρόλαβαν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε., αντιστάθηκε σθεναρά για να αποφύγει τη σύλληψη.

Δεν τα κατάφερε, όμως, ούτε αυτός ούτε ο συνεργός του που συνελήφθη άμεσα από άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών. Το λεωφορείο κατασχέθηκε για να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του, όπως και το αυτοκίνητο του 32χρονου. Οι δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης για την προανάκριση, η οποία αποκάλυψε όλη τους την δράση.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, από τις 13 Σεπτεμβρίου οι δυο κακοποιοί είχαν κλέψει από την πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης δύο φορτηγά και είχαν αποπειραθεί να κλέψουν άλλα έξι! Ακόμη, διέρρηξαν μια μάντρα σε χωριό του Έβρου και ξήλωσαν δύο μπαταρίες φορτηγών, έκλεψαν τις πινακίδες κυκλοφορίας ενός φορτηγού και τέσσερα δοχεία με 180 λίτρα πετρέλαιο από ένα οικόπεδο και «βούτηξαν» ένα αλυσοπρίονο και ποσότητα καυσίμων από άλλη μια μάντρα.

Τα δύο φορτηγά και οι δύο κλεμμένες μπαταρίες εντοπίστηκαν στην Κομοτηνή και τη Θεσσαλονίκη και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες για κλοπές τροχοφόρων τετελεσμένες και σε απόπειρα και κλοπές. Η προανάκριση συνεχίζεται, για το ενδεχόμενο να έχουν διαπράξει και άλλες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης