Λαθροκυνηγός σκότωσε δεκάδες πάπιες στον Αμβρακικό

lathrokinigoi

Η βάρκα ήταν γεμάτη νεκρές πάπιες, καθώς ο λαθροκυνηγός είχε θανατώσει συνολικά 21 ξεπερνώντας κατά πολύ τον ανώτατο επιτρεπόμενο αριθμό

Όλες τις απαγορευτικές διατάξεις που είχαν εκδοθεί για την ευρύτερη περιοχή του Αμβρακικού είχε παραβιάσει ένας λαθροκυνηγός, ο οποίος βάλθηκε να ξεκληρίσει όσο το δυνατό περισσότερες πάπιες! Όμως, το παράνομο κυνήγι είχε άδοξο τέλος χάρη στις περιπολίες της Θηροφυλακής.

Το κλιμάκιο των Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων που επιτηρούσαν την περιοχή στο βάλτο του Τοπικού Διαμερίσματος Στρογγυλής επιβαίνοντας σε πλωτό σκάφος της Ε΄ Κ.Ο.Η. μαζί με φύλακες του Φορέα Διαχείρισης, εντόπισαν μια βάρκα να κινείται μέσα σε περιοχή στην οποία δεν επιτρέπεται η θήρα στη θέση «Πλατανάκι» και αμέσως την σταμάτησαν για να κάνουν έλεγχο.

Η βάρκα ήταν γεμάτη νεκρές πάπιες, καθώς ο λαθροκυνηγός είχε θανατώσει συνολικά 21 ξεπερνώντας κατά πολύ τον ανώτατο επιτρεπόμενο αριθμό! Τα πουλερικά κατασχέθηκαν, όπως και η βάρκα του δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί θήρας.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Χρήστος Μ.

Λαθροκυνηγός;;; Ακόμα να καταλάβετε ότι δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι; ΖΗΤΩ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ! ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΑΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!

Αναλγησία

Και αναισθησία. Έλλειψη σεβασμού στη ζωή, στο ωραίο, στη φύση, στην ισορροπία. Δολοφόνοι με το προσωπείο του κυνηγού. Απαγόρευση τώρα και φυλάκιση, στο 2018 είμαστε, όχι στην εποχή των σπηλαίων. Δεν φτάνουν όλα τα υπόλοιπα δεινά που αντιμετωπίζει η πανίδα της χώρας μας, ( έλλειψη τροφής, φυτοφάρμακα, μόλυνση υδάτων κλπ.), έχουμε και τους κυνηγούς, να ξεπαστρεύουν αναίτια ότι πετάει και περπατάει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

lou_3

Πλανόδιοι πωλητές, με τα περίτεχνα καροτσάκια τους στήθηκαν από νωρίς σήμερα σε κάθε δρόμο, σε κάθε καντούνι, και τηγανίζουν λουκουμάδες πλημμυρισμένους με φρέσκο ευωδιαστό μέλι και κανέλα