Στο Γενικό Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ της Παρασκευής και το δεύτερο κοριτσάκι που τραυματίστηκε την Πέμπτη από πτώση ανεμιστήρα κατά τη διάρκεια του μαθήματος στο 5ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Skai.gr.
Κατά τις ίδιες πηγές, το παιδί αισθάνθηκε έντονους πόνους στο κεφάλι, με αποτέλεσμα οι γονείς του να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο.
Οι γιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για νοσηλεία έως τη Δεύτερα για τις απαραίτητες εξετάσεις.
Την ίδια ώρα, μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου κατέθεσαν οι γονείς και των δυο μαθητριών. Οι γονείς του αλλού παιδιού που έκανε πέντε ράμματα προανήγγειλαν προσφυγή και στα πολιτικά δικαστήρια, ζητώντας αποζημίωση για ηθική βλάβη.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.