Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο και η δεύτερη μαθήτρια που χτυπήθηκε από ανεμιστήρα σε σχολείο

school_salonica

Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου από γονείς για την πτώση του ανεμιστήρα στο  5ο Δημοτικό Σχολείο

Στο Γενικό Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ της Παρασκευής και το δεύτερο κοριτσάκι που τραυματίστηκε την Πέμπτη από πτώση ανεμιστήρα κατά τη διάρκεια του μαθήματος στο 5ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Skai.gr.

Κατά τις ίδιες πηγές, το παιδί αισθάνθηκε έντονους πόνους στο κεφάλι, με αποτέλεσμα οι γονείς του να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για νοσηλεία έως τη Δεύτερα για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Την ίδια ώρα, μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου κατέθεσαν οι γονείς και των δυο μαθητριών. Οι γονείς του αλλού παιδιού που έκανε πέντε ράμματα προανήγγειλαν προσφυγή και στα πολιτικά δικαστήρια, ζητώντας αποζημίωση για ηθική βλάβη.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Τραγικός

Είσαι απλά τραγικός,ναι σκαρφάλωσαν στο ταβάνι και τον ξεχαρβάλωσαν μόνα τους τον ανεμιστήρα,ζούμε σε μια κοινωνία που για ότι συμβαίνει στα σχολεία φταίνε τα παιδιά και όχι οι πραγματικοί ηπεύθυνοι για την προστασία τους και την μάθηση τους.

σχολικός επιθεωρητής

Θέλετε να πιστέψουμε ότι τα συριζόπαιδα δεν ξεχαρβάλωσαν μόνα τους τον ανεμιστήρα;

Lmargy

Βγάλτε τις παρωπίδες και δείτε την πραγματικότητα. Μπορείτε να μας πείτε ποιος έκανε τον κτιριακό έλεγχο και κάθε πότε γίνεται?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης