Θεσσαλονίκη: Μαθητές τραυματίστηκαν από ανεμιστήρα - Σε απόγνωση οι γονείς
Τραυματίστηκε στον αυχένα ένα κοριτσάκι, ενώ το δεύτερο παιδάκι φέρει εκδορές, σύμφωνα με όσα λένε οι γονείς - Καταγγελίες για πλήρη εγκατάλειψη του 5ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες από την τηλεόραση του Σκάι και καταγγελίες γονέων, δύο μαθητές τραυματίστηκαν από ανεμιστήρα οροφής στο 5ο Δημοτικό Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού μία μητέρα, που το παιδί της φοιτεί στο συγκεκριμένο σχολείο, το κτήριο είναι παντελώς εγκαταλελλειμένο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή μικρών απροστάτευτων παιδιών. Κατά τις καταγγελίες της μητέρας από το περιστατικό τραυματίστηκε ένα κοριτσάκι στον αυχένα, ενώ ένα άλλο παιδάκι φέρει εκδορές. Η ίδια, υπογράμμισε ότι στο σχολείο έχουν γίνει και άλλα περιστατικά στο παρελθόν που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Οι γονείς, θορυβημένοι από το περιστατικό, μαζεύουν υπογραφές, παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια τους. «Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι», αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.