Θεσσαλονίκη: Μαθητές τραυματίστηκαν από ανεμιστήρα - Σε απόγνωση οι γονείς

Θεσσαλονίκη: Μαθητές τραυματίστηκαν από ανεμιστήρα - Σε απόγνωση οι γονείς

Τραυματίστηκε στον αυχένα ένα κοριτσάκι, ενώ το δεύτερο παιδάκι φέρει εκδορές, σύμφωνα με όσα λένε οι γονείς - Καταγγελίες για πλήρη εγκατάλειψη του 5ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης

aithousa_sxoleiou
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες από την τηλεόραση του Σκάι και καταγγελίες γονέων, δύο μαθητές τραυματίστηκαν από ανεμιστήρα οροφής στο 5ο Δημοτικό Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού μία μητέρα, που το παιδί της φοιτεί  στο συγκεκριμένο σχολείο, το κτήριο είναι παντελώς εγκαταλελλειμένο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή μικρών απροστάτευτων παιδιών. Κατά τις καταγγελίες της μητέρας από το περιστατικό τραυματίστηκε ένα κοριτσάκι στον αυχένα, ενώ ένα άλλο παιδάκι φέρει εκδορές. Η ίδια, υπογράμμισε ότι στο σχολείο έχουν γίνει και άλλα περιστατικά στο παρελθόν που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Οι γονείς, θορυβημένοι από το περιστατικό, μαζεύουν υπογραφές, παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια τους. «Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι», αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα.
Ανεμιστήρας σε κεφάλια μαθητών δημοτικού Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης