Επεισόδια στην πορεία για τον Φύσσα σε Πειραιά - Θεσσαλονίκη
Οδοφράγματα, φωτιές σε κάδους και μολότοφ στον Πειραιά - Κουκουλοφόροι έσπασαν μάρμαρα και επιτέθηκαν εναντίον των ΜΑΤ μπροστά από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη -Επεισόδια σε Πάτρα και Αγρίνιο όπου τραυματίστηκε μια 19χρονη μετά τις πορείες μνήμης για τα 5 χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα
Επεισόδια ξέσπασαν στον Πειραιά, κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής όπου λίγη ώρα νωρίτερ είχε καταλήξει η πορεία μνήμης για τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Στήθηκαν οδοφράγματα, ενώ αντιεξουσιαστές έβαλαν φωτιές σε κάδους και πέταξαν μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις.
Δείτε τα επεισόδια στον Πειιραιά:
Κλείσιμο
Επεισόδια όμως ξέσπασαν και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο άγαλμα Βενιζέλου, στην Εγνατία, εκεί όπου κατέληξε η πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Τότε, άρχισε η ρίψη αντικειμένων και βομβών μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν παρατεταγμένες κοντά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολούθησε αντεπίθεση των αστυνομικών και άρχισε κυνηγητό στη γύρω περιοχή. Λίγο νωρίτερα επεισόδια είχαν ξεσπάσει και στο κέντρο της Πάτρας, αλλά και στο Αγρίνιο, όπου μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίσθηκε μια γυναίκα στο κεφάλι, από Πέτρα.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.