Προβλήματα από την πτήση ανεμόπτερου στην Κέρκυρα

Προβλήματα από την πτήση ανεμόπτερου στην Κέρκυρα

Οι αρμόδιοι υπάλληλοι που είχαν υπηρεσία στην τοπική Υ.Π.Α., ειδοποίησαν αμέσως τις αρμόδιες αρχές ότι το ανεμόπτερο πετούσε χωρίς να του έχει δοθεί η σχετική άδεια, διαταράσσοντας έτσι την εναέρια κυκλοφορία στο διεθνές αεροδρόμιο της Κέρκυρας

anemoptero
Έκπληκτοι έμειναν όσοι κινούνταν στην περιοχή του λιμανιού της Κέρκυρας, όταν είδαν να πετάει σε μικρή απόσταση πάνω από τα κεφάλια τους ένα… ανεμόπτερο! Η κακή επιλογή του σημείου, όμως, έβαλε σε περιπέτειες τον χειριστή του.

Οι αρμόδιοι υπάλληλοι που είχαν υπηρεσία στην τοπική Υ.Π.Α., ειδοποίησαν αμέσως τις αρμόδιες αρχές ότι το ανεμόπτερο πετούσε χωρίς να του έχει δοθεί η σχετική άδεια, διαταράσσοντας έτσι την εναέρια κυκλοφορία στο διεθνές αεροδρόμιο της Κέρκυρας.

Έτσι, μόλις ο 59χρονος χειριστής προσγειώθηκε, βρέθηκε αντιμέτωπος με άνδρες της Αστυνομίας και του Λιμενικού, οι οποίοι του φόρεσαν χειροπέδες και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για διατάραξη της ασφάλειας αεροσκαφών. Ο 59χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, ενώ το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργεί προανάκριση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης