Ένταση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΪ όταν ο δημοσιογράφος της «Αυγής» Ανδρέας Πετρόπουλος επιχείρησε να πείσει ότι ήταν fake news οι εικόνες που μεταδόθηκαν το Σάββατο το απόγευμα από τη Θεσσαλονίκη με χιλιάδες διαδηλωτές να φωνάζουν «όχι» στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.
«Αυτό εδώ πέρα είναι Fake news το είδε όλος ο κόσμος. 3.000 ο κόσμος που μαζεύτηκε χθες» επέμενε ο κ. Πετρόπουλος ενώ οι εικόνες που μεταδίδονταν πίσω του ήταν τελείως διαφορετικές. «Ναι, διαψεύδω το Βεργίνα TV» επέμεινε.
«Τους έβγαλαν από την τσέπη τους;» τον ρώτησε ο παρουσιαστής της εκπομπής Τάκης Χατζής με τον Ανδρέα Πετρόπουλο να επιμένει: «αυτή η εικόνα είναι από την άνοιξη, όχι άλλα fake news. Ο ελληνικός λαός πιστέυει ότι είναι σωστή η συμφωνία».
Μετά τους ισχυρισμούς του δημοσιογράφους της Αυγής, στη συζήτηση παρενέβη ο ιδιοκτήτης του ΒεργίναTV, Στέλιος Καλόγηρος, ο οποίος ήταν κατηγορηματικός: «Όχι βέβαια, δεν υπάρχει μοντάζ. Όλα αυτά μεταδόθηκαν από το δορυφορο του Hellas Sat. Στις 21 Ιανουαρίου (σ.σ. στο πρώτο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη) δεν υπήρχε κόσμος με κοντονάνικα».
«Οι άνθρωποι της αριστεράς ψεύδονται, ό,τι δεν είναι αριστερό είναι φασιστικό» ολοκλήρωσε την παρέμβασή του ο κ. Καλόγηρος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς