Απίστευτη αγριότητα στη ληστεία στην Κεφαλονιά: «Μας χτυπούσαν άγρια με σιδερένιες μαγκούρες!»

Απίστευτη αγριότητα στη ληστεία στην Κεφαλονιά: «Μας χτυπούσαν άγρια με σιδερένιες μαγκούρες!»

«Με έριξαν κάτω μου πάτησαν το κεφάλι, προσπάθησα να τραβήξω του ενός την κουκούλα και ίσως να του έχω προκαλέσει αμυχές. Δεν μίλησαν μεταξύ τους για να καταλάβω αν είναι έλληνες ή ξένοι, μόνο είπαν ευρώ, ευρώ», σημειώνει ένα από τα θύματα της ληστείας

assos
Μια πραγματικά άγρια ληστεία σημειώθηκε στην Άσσο της Κεφαλονιάς, όταν κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σπίτι κι αφού χτύπησαν τα μέλη της οικογένειας (δύο άντρες, δύο γυναίκες), τα έδεσαν και εξαφανίστηκαν!

Γείτονας άκουσε τις φωνές και μπήκε στο σπίτι να τους λύσει και μπροστά στη θέα των δεμένων γειτόνων και του ανάστατου σπιτιού κάλεσε την αστυνομία. Τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν άμεσα στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, με τον ιδιοκτήτη να έχει πολύ σοβαρά τραύματα.

Όπως αναφέρει στο inkefalonia ο ιδιοκτήτης εστιατορίου Αντώνης Χρυσάφης και ένα από τα θύματα των ληστών, οι κουκουλοφόροι χτυπούσαν τον ίδιο, τη σύζυγό του, την κόρη του και τον γαμπρό του με λοστούς και σιδερένιες μαγκούρες μέχρι να καταφέρουν να αποσπάσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

«Κατά τις 5 η ώρα ξύπνησα και είδα κάποιους με σιδερένιες μαγκούρες, κουκούλες και καπέλο και άρχισαν να με βαράνε. Αντιστάθηκα και ίσως αυτό ήταν το λάθος μου. Με έριξαν κάτω μου πάτησαν το κεφάλι, προσπάθησα να τραβήξω του ενός την κουκούλα και ίσως να του έχω προκαλέσει αμυχές. Δεν μίλησαν μεταξύ τους για να καταλάβω αν είναι Έλληνες ή ξένοι, μόνο είπαν ευρώ, ευρώ» ήταν τα λόγια του από το κρεβάτι του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς και συνεχίζει εξοργισμένος για το μένος που δέχθηκε από τους ληστές: «Αν είχα όπλο στο σπίτι θα τους πυροβολούσα και ας πήγαινα 100 χρόνια μέσα. Μας χτύπησαν πολύ άγρια και εμένα και τους υπόλοιπους, τον γαμπρό μου τον χτύπησαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού του» είπε χαρακτηριστικά.


INKEFALONIA.GR : Ο ιδιοκτήτης επιχείρησης στην Ασσο, για την ληστεία και τον άγριο ξυλοδαρμό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης