Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα σε σπίτι οικογενείας που διατηρεί εστιατόριο στην περιοχή του 'Ασσου στην Κεφαλονιά.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι κουκουλοφόροι, πρώτα διέρρηξαν την επιχείρηση, την έκαναν «φύλλο και φτερό» χωρίς να βρουν τα χρήματα που αναζητούσαν και στη συνέχεια εισέβαλαν με λοστούς στο σπίτι της οικογένειας. Αφού χτύπησαν άγρια τα τέσσερα μέλη της οικογένειας που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, πήραν τις εισπράξεις του εστιατορίου και εξαφανίστηκαν.
Η αστυνομική διεύθυνση Κεφαλονιάς έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.