Σοκαριστικό ατύχημα στη Νάξο: Πιάστηκε το χέρι 17χρονης στη μηχανή του κιμά

Σοκαριστικό ατύχημα στη Νάξο: Πιάστηκε το χέρι 17χρονης στη μηχανή του κιμά

To φρικτό περιστατικό συνέβη στο κρεοπωλείο της οικογένειας της νεαρής, όπου εργαζόταν και η ίδια

mincing
Σε νοσοκομείο της Αθήνας διακομίστηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στη 1:30 τα ξημερώματα της Τρίτης, ένα ανήλικο κορίτσι που το αριστερό της χέρι ακρωτηριάστηκε λίγες ώρες νωρίτερα στη μηχανή του κιμά του κρεοπωλείου, το οποίο διατηρεί η οικογένειά της στη Νάξο!

Η άτυχη 17χρονη εργάζονταν το βράδυ της Δευτέρας στο κρεοπωλείο, όταν ξαφνικά άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο καθώς το χέρι της πιάστηκε στη μηχανή! Οι δικοί της κάλεσαν ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την αιμόφυρτη κοπέλα στο νοσοκομείο του νησιού μαζί με τη μηχανή για να απεγκλωβίσουν το άκρο της οι γιατροί. Όμως, δεν τα κατάφεραν και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

Οι οκτώ πυροσβέστες όπου έφτασαν με δυο οχήματα και ειδικό εξοπλισμό που διαθέτουν έκοψαν το μηχάνημα και απεγκλώβισαν το χέρι της 17χρονης, το οποίο όμως είχε κυριολεκτικά διαλυθεί! Οι γιατροί προσπάθησαν να περισώσουν ό,τι μπορούσαν και να σταματήσουν την αιμορραγία, που μπορεί να στοίχιζε τη ζωή στο άτυχο κορίτσι. Στη συνέχεια, η 17χρονη μεταφέρθηκε με το ελικόπτερο από τη Νάξο στο ΚΑΤ, όπου υποβλήθηκε αμέσως σε επέμβαση στην κλινική Άκρας Χειρός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης