Υπόθεση Φλώρου: «Ξέρουμε ποιος κρύβεται πίσω από την πλαστογραφία, το ομολόγησε» λέει διευθυντής Κλινικής του Ευαγγελισμού

Υπόθεση Φλώρου: «Ξέρουμε ποιος κρύβεται πίσω από την πλαστογραφία, το ομολόγησε» λέει διευθυντής Κλινικής του Ευαγγελισμού

Τι αποκαλύπτει ο Σπύρος Ζακυνθινός, διευθυντής της Α΄ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού - Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο γιατρός που πραγματοποίησε τη μελέτη ύπνου στον Αριστείδη Φλώρο έχει την ειδικότητα του ΩΡΛ και εργάζεται πλέον σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο

floros-energa-evag
«Όλοι γνωρίζουμε ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την υπόθεση» δηλώνει για την πλαστογράφηση των γνωματεύσεων που οδήγησαν στην αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου, του 39χρονου άλλοτε ισχυρού άνδρα της Energa, ο διευθυντής στην Α΄ Κλινική Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός Σπύρος Ζακυνθινός.

«Το παραδέχτηκε άλλωστε κατ΄ιδίαν. Επρόκειτο για γιατρό, ο οποίος κατά το παρελθόν απασχολούνταν ως υπότροφος στον Ευαγγελισμό και έπειτα ως συνεργάτης στην κλινική μας. Είναι πολλά χρόνια μαζί μας και αυτό είναι το πιο λυπηρό» προσθέτει ο κ. Ζακυνθινός στα ΝΕΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο γιατρός που πραγματοποίησε τη μελέτη ύπνου στον Αριστείδη Φλώρο έχει την ειδικότητα του ΩΡΛ και εργάζεται πλέον σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο. Στον Ευαγγελισμό βρισκόταν με την ιδιότητα του επιστημονικού συνεργάτη, ως υπότροφος.

«Ο συγκεκριμένος γιατρός είχε φέρει τον Φλώρο για εξέταση στο νοσοκομείο. Η γνωμάτευση φέρει τη δική του υπογραφή ενώ υπάρχει και το σχετικό βίντεο που αποδεικνύει ότι εκείνος τον συνόδευε στη μελέτη ύπνου» συμπληρώνει.

Όπως λέει οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. «Πήγαμε στο Εργαστήριο Ύπνου και ερευνώντας τα αρχεία μας εντοπίσαμε τόσο την πραγματική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Αριστείδης Φλώρος όσο και την εξέταση που εμπεριέχεται στο φάκελο που παραδόθηκε στο ΚΕΠΑ».

Διευκρινίζοντας τι έχει συμβεί, ο κ. Ζακυνθινός αποκαλύπτει ότι ο Αριστείδης Φλώρος εμφάνιζε 27 υπόπνοιες σε διάστημα μιας ώρας αλλά ο άνθρωπος που έκανε την πλαστογράφηση κατέφυγε σε άλλη εξέταση, μολονότι και η κατάσταση στην οποία διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν ο Φλώρος ήταν όντως προβληματική. Και αυτό διότι «ο άλλος ασθενής παρουσίαζε σαφώς πιο "βαριά" εικόνα με 62 υπόπνοιες την ώρα. Σε ό,τι, δε, αφορά τη σπιρομέτρηση, το έγγραφο είναι γεγονός ότι φέρει το λογότυπο της κλινικής και την υπογραφή μου, πρόκειται, όμως, για προϊόν "κολάζ". Εμείς δεν εκδίδουμε αυτό το χαρτί».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης