Μώραλης για το «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Το θετικό είναι ότι δεν είχαμε θύματα - Ήταν μια δύσκολη κατάσταση
«Η φωτιά είναι σε εξέλιξη και περιμένουμε να σβήσει», δήλωσε από την πλευρά του ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή
Συνεχίζεται η τεράστια επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε μετά τα μεσάνυχτα εν πλω στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Χανιά.
«Το θετικό είναι ότι δεν είχαμε θύματα, η φωτιά είναι σε εξέλιξη και περιμένουμε να σβήσει», δήλωσε από την πλευρά του ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή και έκανε λόγο για μια δύσκολη κατάσταση. «Τα πράγματα όμως, πηγαίνουν καλά», σημείωσε.
Αναλυτικά, δήλωσε:
«Το σημαντικότερο είναι ότι δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές. Με όλα όσα γίνονται στη χώρα μας τους τελευταίους μήνες, το γεγονός οτι δεν έχουμε απώλειες ανθρώπινων ζωών είναι ευχάριστο και σημαντικό. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση. Τα υπόλοιπα είναι στις αρμοδιότητες των ειδικών. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Η φωτιά έχει περιοριστεί, είναι σε εξέλιξη και περιμένουμε να σβήσει. Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από το καράβι με ασφάλεια. Εμείς ήμασταν παρόντες από την πρώτη στιγμή. Από πλευράς μας έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς