Μώραλης για το «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Το θετικό είναι ότι δεν είχαμε θύματα - Ήταν μια δύσκολη κατάσταση

Μώραλης για το «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Το θετικό είναι ότι δεν είχαμε θύματα - Ήταν μια δύσκολη κατάσταση

«Η φωτιά είναι σε εξέλιξη και περιμένουμε να σβήσει», δήλωσε από την πλευρά του ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή

moralis_peiraias
Συνεχίζεται η τεράστια επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε μετά τα μεσάνυχτα εν πλω στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Χανιά.

«Το θετικό είναι ότι δεν είχαμε θύματα, η φωτιά είναι σε εξέλιξη και περιμένουμε να σβήσει», δήλωσε από την πλευρά του ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή και έκανε λόγο για μια δύσκολη κατάσταση. «Τα πράγματα όμως, πηγαίνουν καλά», σημείωσε.

Αναλυτικά, δήλωσε: 

«Το σημαντικότερο είναι ότι δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές. Με όλα όσα γίνονται στη χώρα μας τους τελευταίους μήνες, το γεγονός οτι δεν έχουμε απώλειες ανθρώπινων ζωών είναι ευχάριστο και σημαντικό. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση. Τα υπόλοιπα είναι στις αρμοδιότητες των ειδικών. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Η φωτιά έχει περιοριστεί, είναι σε εξέλιξη και περιμένουμε να σβήσει. Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από το καράβι με ασφάλεια.  Εμείς ήμασταν παρόντες από την πρώτη στιγμή. Από πλευράς μας έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες». 

Ακούστε τις δηλώσεις του δημάρχου Πειραιά




Μόραλης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης