Εκπρόσωπος Λιμενικού για φωτιά στο πλοίο: «Η θερμοκρασία στο γκαράζ έχει μειωθεί»

Εκπρόσωπος Λιμενικού για φωτιά στο πλοίο: «Η θερμοκρασία στο γκαράζ έχει μειωθεί»

«Ο κόσμος αυτή τη στιγμή είναι συγκεντρωμένος στο πρυμναίο τμήμα του πλοίου» τόνισε ο εκπρόσωπος του Λιμενικού Νίκος Λαγκαδιανός και εκτίμησε ότι «τα γεγονότα αυτή τη στιγμή δείχνουν ότι η κατάσταση φαίνεται να είναι ελεγχόμενη»

lagkadinos-mak01-mesa
«Λίγο μετά τις 12 το βράδυ ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης για φωτιά στο γκαράζ του πλοίου Ελευθέριος Βενιζέλος που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Χανιά» είπε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού Σώματος Νίκος Λαγκαδιανός.

«Στο πλοίο υπάρχουν 875 επιβάτες, 141 μέλη του πληρώματος, 80 φορτηγά και 152 ΙΧ. Εχει ξεσπάσει φωτιά στα γκαράζ» συνέχισε ο εκπρόσωπος του Λιμενικού.

Προς την περιοχή που πλέει το «Ελευθέριος Βενιζέλος» κινείται η φρεγάτα Λήμνος του Πολεμικού Ναυτικού και πέντε ρυμουλκά σκάφη τα οποία απέπλευσαν από το λιμάνι του Πειραιά, συνέχισε ο κ. Λαγκαδιανός.

«Η τελευταία εικόνα που έχουμε είναι ότι η θερμοκρασία στο γκαράζ έχει μειωθεί, γεγονός που φαίνεται ότι η κατάσταση δείχνει ελεγχόμενη» υποστήριξε ο κ. Λαγκαδιανός.

«Ο κόσμος αυτή τη στιγμή είναι συγκεντρωμένος στο πρυμναίο τμήμα του πλοίου» συνέχισε ο εκπρόσωπος του Λιμενικού και εκτίμησε ότι «τα γεγονότα αυτή τη στιγμή δείχνουν ότι η κατάσταση φαίνεται να είναι ελεγχόμενη». 

«Είμαστε σε αυξημένη ετοιμότητα και επιφυλακή για όλα τα ενδεχόμενα» τόνισε.

Κλείσιμο
«Μετά τις 5, γύρω στις 6-7 θα είναι στον Πειραιά» εκτίμησε ο Νίκος Λαγκαδιανός.

«Σας λέω τα δεδομένα αυτή τη στιγμή. Το τι θα γίνει το επόμενο λεπτό δεν μπορώ να το προδικάσω. Αναμένουμε κι εμείς τις εξελίξεις» έκλεισε τη συνομιλία του με το ΘΕΜΑ 104,6 ο Νίκος Λαγκαδιανός.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης