Νέα άδεια από τις φυλακές Βόλου ζήτησε και πήρε ο δολοφόνος της 17 Νοέμβρη, Δημήτρης Κουφοντίνας.
Η μεταγωγή του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες και άλλα αδικήματα Δημήτρη Κουφοντίνα, από τις φυλακές Κορυδαλλού, σε αυτές της Κασσαβέτειας Βόλου είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε το μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν να καταθέσει αίτηση για 48ωρη άδεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες την Δευτέρα, συνεδρίασε το τριμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο της φυλακής, το οποίο και ενέκρινε το αίτημά του, καθώς κρίθηκε ότι πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου και ότι ήταν συνεπής κατά τις προηγούμενες άδειες που είχε δοθεί.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει λάβει άλλες τρεις 48ωρες άδειες από τις φυλακές Κορυδαλλού, πριν μεταχθεί στις αγροτικές φυλακές Βόλου.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.