Καβάλα: «Σήκωσαν» χρηματοκιβώτια από δυο δημόσιες υπηρεσίες

Καβάλα: «Σήκωσαν» χρηματοκιβώτια από δυο δημόσιες υπηρεσίες

Οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τρεις από τους πέντε δράστες διαρρήξεων στη Χρυσούπολη Καβάλας 

astynomia_7
Λύθηκε μετά από 15 μήνες το μυστήριο με τις απανωτές διαρρήξεις σε δυο δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες στη Χρυσούπολη Καβάλας, από τις οποίες είχαν κλαπεί τα χρηματοκιβώτια. Ταυτοποιήθηκαν τρεις από τους πέντε δράστες, ένας από τους οποίους είχε διαπράξει και απάτη!

Οι διαρρήξεις, που είχαν γίνει στις 18 και 25 Μαΐου του 2017, εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Νέστου, από τις οποίες προέκυψε ότι δράστες ήταν τρεις Έλληνες ηλικίας 35, 28 και 28 χρόνων, μαζί με δύο άγνωστους ακόμη συνεργούς τους. Τα δύο χρηματοκιβώτια που είχαν «σηκώσει», περιείχαν περίπου 4.000 ευρώ, δυο ηλεκτρονικές συσκευές και έγγραφα, ενώ είχαν κλέψει και 80 ευρώ από ένα γραφείο.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι ο 35χρονος είχε εξαπατήσει τον Απρίλιο του 2017 έναν 43χρονο και του απέσπασε 5.500 ευρώ, με το πρόσχημα ότι μπορούσε να του εξασφαλίσει άδεια επαγγελματικής αλιείας! Έτσι, εκτός από τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένη κλοπή, στην δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας περιλαμβάνεται και αυτή της απάτης σε βάρος του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης