Τους βγήκε ξινό το πανηγύρι στο Ξηρόμερο

Τους βγήκε ξινό το πανηγύρι στο Ξηρόμερο

Την ώρα που στο Αρχοντοχώρι γλεντούσαν στην πλατεία με την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα, άγνωστοι «ποντικοί» μπήκαν σε σπίτια και έκαναν την τύχη τους

diarrikseis
Χτυπάνε το κεφάλι τους κάποιοι από τους κατοίκους -μόνιμους και μη- της κοινότητας Αρχοντοχώρι στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας, που θέλησαν να ξεσκάσουν διασκεδάζοντας στο γλέντι με δημοτική μουσική που διοργάνωσε στην πλατεία του χωριού η τοπική ποδοσφαιρική ομάδα.

Όσο εκείνοι γλεντούσαν και χόρευαν, άγνωστοι «ποντικοί» βρήκαν ευκαιρία να «χτυπήσουν» δύο σπίτια και να γίνουν... «λαγοί» με τις τσέπες γεμάτες από ιδιαίτερα πλούσια λεία σε μετρητά, χρυσαφικά μεγάλης αξίας και άλλα τιμαλφή. Τη μεγαλύτερη ζημιά έπαθε ένας 25χρονος που κατοικεί στην Αθήνα και πήγε στο χωριό για τον Δεκαπενταύγουστο, έχοντας μαζί του το ποσό των 5.350 ευρώ που είχε κρύψει σε ένα... μαξιλάρι!

Οι διαρρήκτες το βρήκαν και έκαναν την... τύχη τους, αλλά δεν αρκέστηκαν σε αυτό. Παραβίασαν και το σπίτι μιας 46χρονης μόνιμης κατοίκου, από το οποίο άρπαξαν μια τσάντα, ρολόγια και χρυσαφικά μεγάλης αξίας. Τα θύματα κατήγγειλαν τις κλοπές στο αστυνομικό τμήμα Κατούνας, που ερευνά για να εντοπίσει τους άγνωστους δράστες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης