Φωτιά στο Μάτι: Στους 95 οι νεκροί - Πέθανε 63χρονος στο ΚΑΤ
Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ - Παραμένουν σε νοσοκομεία 30 τραυματίες από τη φωτιά της 23ης Ιουίου - Τέσσερις εξ αυτών είναι διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας
Ανεβαίνει συνεχώς ο τραγικός απολογισμός από τη φωτιά στο Μάτι καθώς όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας κατέληξε ένας 63χρονος εγκαυματίας που νοσηλευόταν στο ΚΑΤ.
Ο άτυχος 63χρονος ήταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.
Συνολικά σε νοσοκομεία παραμένουν νοσηλευόμενοι 30 τραυματίες από τη φωτιά της 23ης Ιουλίου.
Από αυτούς οι επτά νοσηλεύονται σε ΜΕΘ με 4 εξ αυτών να είναι και διασωληνομένοι.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.