Πρόκειται για 44 γυναίκες, 35 άνδρες, 11 παιδιά και δύο θύματα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί - Δόθηκε στη δημοσιότητα 17 ημέρες μετά την τραγωδία της 23ης Ιουλίου στο Μάτι
Τη λίστα με τα 92 θύματα από τη φωτιά στο Μάτι που έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασιάς 17 ημέρες μετά την εθνική τραγωδία δημοσιεύει το protothema.gr.
Στη λίστα περιλαμβάνονται τα ονόματα 44 γυναικών, 35 ανδρών, 11 παιδιών αλλά και οι δύο σοροί που δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.
Το πιο μικρό θύμα της ανείπωτης αυτής τραγωδίας είναι το 6 μηνών βρέφος και το μεγαλύερο μια γυναίκα 93 ετών.
Στη λίστα περιλαμβάνονται δύο Πολωνοί υπήκοοι, μια γυναίκα από τη Γεωργία, ένας Ιρλανδός και ένας Βέλγος.
Σημειώνεται ότι λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση της λίστας ο αριθμός των θυμάτων αυξήθηκε σε 93 καθώς κατέληξε μια 78χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σισμανόγλειο.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας