Έδιναν εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης με «ψείρες»

driving

Δύο περιστατικά σημειώθηκαν στη Δυτική Αττική και άλλα τρία στην Ανατολική - Σε ένα από τα περιστατικά πήγε να δώσει άλλος εξετάσεις αντί του πραγματικού υποψηφίου

Περιστατικά χρήσης "ψειρών" και παρέμβασης στη διαδικασία θεωρητικών εξετάσεων εντοπίστηκαν σήμερα, από τις επιτροπές εξέτασης υποψηφίων οδηγών, στις υπηρεσίες Μεταφορών Δυτικής και Ανατολικής Αττικής.

Όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια Αττικής, ενημερώθηκαν τα τοπικά τμήματα της Ασφάλειας που επιλήφθηκαν άμεσα προσάγοντας τους δύο υποψήφιους για την περαιτέρω αστυνομική διερεύνηση των περιστατικών.

Συγκεκριμένα, στην υπηρεσία της Δυτικής Αττικής υπήρξαν δύο περιστατικά χρήσης ηλεκτρονικών μέσων υποβοήθησης των υποψηφίων και ένα περιστατικό εμφάνισης άλλου προσώπου στη θέση του προγραμματισμένου υποψηφίου.

Στην υπηρεσία της Ανατολικής Αττικής εντοπίστηκαν σήμερα τρία περιστατικά. Τρεις υποψήφιοι επιχείρησαν να χρησιμοποιήσουν ηλεκτρονικά μέσα (ακουστικά "ψείρες") για την παράνομη υποβοήθησή τους κατά την διαδικασία της θεωρητικής εξέτασής τους.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΛΑΔΩΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΥΠΛΛΗΛΟΥΣ

ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΑΤΣΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΒΗΧΑΛΑΚΙ. ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΨΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ. ΛΑΔΑΚΙ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΟΥΛΗΣΕΙ Τ ΑΜΑΞΙ . ΛΕΜΕ.

Αυτό είναι ρεπορτάζ!!!

Στη θεωρητική εξέταση λέει... Ρε με 150 στο φέρνουν στο σπίτι και εσείς λέτε για ψείρες και κατσαρίδες??? Έχετε πολύ πλάκα τελικά.

2018

Δεν ξέρουν να οδηγούν, το πόδι στο γκάζι,κολλημένοι 10 εκατοστά από τον προφυλακτήρα,και όλοι βιομήχανοι και έμποροι,με ένα κινητό την ώρα που οδηγούν.

ψειρα στον σβέρκο

ψείρες???? καλά κι αυτοί άπλυτοι ήταν?? σιγουρα συριζαίοι!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

skoupidia_arthro

Σύμφωνα με έρευνα του Transnational Institute με έδρα το Άμστερνταμ σύμφωνα με την οποία το 14% των μικρών Ελληνόπουλων παραμένει υποσιτισμένο καθώς δεν μπορεί να εξασφαλίσει ούτε καν κάθε δεύτερη ημέρα ένα πιάτο φαγητό με κρέας, κοτόπουλο ή ψάρι