«Ο Πολάκης συμπεριφέρεται ως άλλος κομισάριος που θα εξορίζει στα γκούλαγκ του πολιτικούς του αντιπάλους»

pollakispoulis

Σκληρή ανακοίνωση-απάντηση από τους εργαζόμενους του ΚΕΕΛΠΝΟ για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας με αφορμή την ανάρτηση του τελευταίου στα social media

Με μια πολύ σκληρή ανακοίνωση στην οποία παρομοιάζουν τον κ. Παύλο Πολάκη με «κομισάριο» που «θα εξορίζει στα γκούλαγκ τους πολιτικούς του αντιπάλους», αλλά και «συκοφάντη πολιτικό», απάντησε το σωματείο εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, στην επίθεση που εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατά του προέδρου του σωματείου τους κ. Σταμάτη Πουλή.

«Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν -εμείς ακόμα περισσότερο- ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Π. Πολάκης είναι αλλεργικός στην τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών και της νομιμότητας. Το συνθήματά του “αποφασίζουμε και διατάσσουμε” καθώς και “είστε υποχρεωμένοι να υπηρετήσετε το πολιτικό σχέδιο μου” εκφράζουν και αντιπροσωπεύουν την ολοκληρωτική και αντιδημοκρατική νοοτροπία του. Οι εποχές όμως που έχτιζε με τούβλα τους πολιτικούς του αντιπάλους μέσα στα γραφεία τους έχει περάσει ανεπιστρεπτί» προσθέτουν στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο κ.Πουλής και ακόμη τρεις υπάλληλοι του ΚΕΕΛΠΝΟ απολύθηκαν με απόφαση κατά πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο πρόεδρος των εργαζομένων κατήγγειλε ότι είναι θύμα πολιτικής δίωξης και δήλωσε πως είναι «ο πρώτος πρόεδρος εργαζομένων στην Ελλάδα που απολύεται με εντολή υπουργού και μάλιστα της Αριστεράς. Τιμή μου!».

Μετά την τραγωδία στο Μάτι, ο κ.Πουλής κατήγγειλε προσπάθεια απόκρυψης και συγκάλυψης από μέρους του κ.Πολάκη της ύπαρξης νεκρών και του αριθμού αυτών. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έκανε λόγο για ανήθικα και ανυπόστατα ψεύδη από την πλευρά του «προέδρου των απολυμένων» και όχι εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ - «θα ταίριαζε καλύτερα...» σημειώνει χαρακτηριστικά ο υπουργός - καθώς «ο εν λόγω “συνδικαλιστής” έχει ήδη απολυθεί από το ΚΕΕΛΠΝΟ, ως εκ τούτου δεν δύναται να εκπροσωπεί δημόσια καμία δράση του Φορέα και κανέναν από τους σημερινούς εργαζόμενους». Μάλιστα ο υπουργός υποστηρίζει ότι ο κ.Πουλής «δεν απολύθηκε από έναν δημόσιο οργανισμό για την συνδικαλιστική του δράση, αλλά σαφώς επειδή εμπλέκεται και διώκεται επίσημα από την Δικαιοσύνη για σοβαρά κακουργήματα».
Ωστόσο διαφορετική άποψη έχουν οι εργαζόμενοι στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Επικαλούνται το συνδικαλιστικό νόμο 1264/1982 αλλά και το καταστατικό του σωματείου του, τα οποία «προβλέπουν με σαφήνεια ότι όταν ένας Εργαζόμενος απολύεται, ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ και όλα τα παρεπόμενα δικαιώματα, υποχρεώσεις και θέσεις που απορρέουν από την ιδιότητα αυτή».

Οι εργαζόμενοι στο ΚΕΕΛΠΝΟ εξακολουθούν να αναγνωρίζουν ως πρόεδρό τους τον κ.Σταμάτη Πουλή, ενώ κατηγορούν τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, ότι «έχει καταφέρει να είναι ο πρώτος Υπουργός Υγείας που βρίσκεται σε ρήξη με τους Συνδικαλιστές και τις Επιστημονικές Ενώσεις του χώρου, ενώ ταυτόχρονα καταδικάζεται από την Ελληνική Δικαιοσύνη ως κοινός συκοφάντης των Συνδικαλιστών. Η ιδιότητα που θα τον ακολουθεί από εδώ και πέρα είναι αυτή του Συκοφάντη Πολιτικού».

ΣΧΟΛΙΑ (14)

Ilias

Ένας κουμμουνιστης είναι κουμμουνιστης, ο Πολακης όμως πέρα από ζώο που είναι, είναι κακό ζώο αιμοβόρο και άσχημο!!!! Γιατί όμως, τον λυπαμαι!!!!

οια η μορφή,

τοιάδε η ψυχή όπως λέγανε και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι...

Κωστας

Καταλάβαμε τι εστι Πουλης και συν αυτω από τις απαντήσεις και την στάση που κράτησε στην Εξεταστική. Είδαμε ξεκάθαρα και τις παρεμβάσεις της ΝΔ όταν κάποιος μάρτυρας ήταν στριμωγμένος. Δεν χρειάζεται να μας πει κανείς Πολακης .... Άντε και πολιτευτής της ΝΔ. Τόσα προσέφερε.....!!!!

legomat

Την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου πολέμου ο Τσόρτσιλ είχε υποστηρίξει και μιλούσε με καλά λόγια για τον Στάλιν. Ακόμα και το ίδιο του το κόμμα τον είχε κατηγορήσει για αυτήν του την επιλογή να «συμμαχήσει» με τον πολιτικό του αντίπαλο αλλά πολεμικό σύμμαχο του εκείνη την εποχή. Ο Τσόρτσιλ λοιπόν τους είχε απαντήσει ότι προκειμένου να κερδίσουμε τους φασίστες και τους ναζί όλα επιτρέπονται. Είχε επίσης πει ότι «…αν πολεμούσαμε στην κόλαση τον Χίτλερ σίγουρα θα είχα να πω έναν καλό λόγο για τον διάβολο..»

Πφφ!

Σταλινικό-ταξικό απόβλητο...ζήτω οι άχρηστοι ρεεεεε!!!! Ολική απελευθέρωση ζώωων-αριστερών!!!!

κοπρίτης

Πουλάκης = κοπρίτης

Συριζάκιας

Απολύεστε όλοι. Η αξία σας υπάρχει μόνον αν υποστηρίζετε το έργο μας, αλλιώς μας είστε τελείως άχρηστοι.

.....

Το ΠΑΣΟΚ ειναι εδω (ΣΥΡΙΖΑ) ενωμενο απρπακτικὀ....Ουστ Πολακη, τζαμπα μαγκα φασιστα...

Ο τρελός πόντιος

Ο πολακης βγάζει κόμπλεξ.

ναι ρε,

και καλά θα τους κάνει.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mana01

«Είναι φοβερό αυτό που ζω, να μην το ζήσει καμία μάνα - Μου έχουν σκοτώσει όλα τα συναισθήματα, την καρδιά μου και την ψυχή μου, το μυαλό μου, όλα τα πήρανε» τονίζει σε δηλώσεις της που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα


5