Φωτιά στο Μάτι: Νεκρή η Χρύσα Σπηλιώτη - Ταυτοποιήθηκε η σορός της

Φωτιά στο Μάτι: Νεκρή η Χρύσα Σπηλιώτη - Ταυτοποιήθηκε η σορός της

Η ηθοποιός αγνοούνταν από τη Δευτέρα - Το πρωί του Σαββάτου ταυτοποιήθηκε και η σορός του συζύγου της Δημήτρη Τουρναβίτη

spilll
Η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη που αγνοούνταν από τη Δευτέρα είναι ανάμεσα στους νεκρούς της τραγωδίας στο Μάτι. Η ηθοποιός Αννέτα Παπαθανασίου ανακοίνωσε, μέσα από τον λογαριασμό της στο Faebook, ότι η σορός της άτυχης Χρύσας Σπηλιώτη ταυτοποιήθηκε
spilioti11
Να σημειωθεί ότι το πρωί του Σαββάτου ταυτοποιήθηκε και η σορός του συζύγου της, Δημήτρη Τουρναβίτη.

Η αναζήτησή τους είχε εξελιχθεί σε θρίλερ. Στην τελευταία του επικοινωνία με τη μητέρα του, ο Δημήτρης Τουρναβίτης, είχε προλάβει μόνο να της πει «άσε μας, φεύγουμε». Τις ελπίδες της οικογενειας είχε αναπτερώσει  ο εντοπισμός του σκύλου της ηθοποιού, με το κλουβί του, κοντά στη θάλασσα. 

Ο αγώνας της οικογένειας Τουρναβίτη για τον εντοπισμό ενός ίχνους, ενός στοιχείου που θα  έδινε απαντήσεις στο τί απέγιναν οι άνθρωποί τους συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο αδελφός του πρώην αθλητή που από την πρώτη στιγμή  έψαχνε το ζευγάρι, μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΙ για τα όσα γνώριζε  , ενώ αποκάλυψε πως βρήκε ζωντανό κοντά στην θάλασσα ένα από τα σκυλιά της ηθοποιού.

Τα όσα διαδραματίστηκαν στον τηλεοπτικό αέρα ήταν πρωτοφανή.

Κλείσιμο
Ο Κώστας Τουρναβίτης πίστευε πως ίσως η γνωστή ηθοποιός και ο αδελφός του κατέφυγαν στην θάλασσα για να σωθούν. Αποκορύφωμα; Ο ίδιος βούτηξε στην θάλασσα σε ζωντανή μετάδοση, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρει κάποιο στοιχείο...

Το συγκλονιστικό βίντεο της Αλίκης Τουρναβίτη

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα και ένα βίντεο στο facebook η Αλίκη Τουρναβίτη αποχαιρέτησε τον πατέρα της, Δημήτρη, λίγες ώρες αφού έγινε γνωστό ότι ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δεκάδες νεκρούς από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Όπως ανέφερε ο ιστότοπος irafina.gr στο βίντεο φαίνεται μια χορωδία παιδιών που τραγουδούν, ενώ την ίδια στιγμή φαίνεται να παίζει πιάνο ο πατέρας της.



Δάκρυα και χειροκρότημα στην Επίδαυρο 

Ένα παρατεταμένο χειροκρότημα επιφύλαξε το κοινό της Επιδαύρου το βράδυ της Παρασκευής για την Χρύσα Σπηλιώτη, η οποία τότε βρισκόταν ακόμα στη λίστα των αγνοουμένων από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Ο σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος αφιέρωσε τις «Θεσμοφοριάζουσες», που παίχθηκαν χθες στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου στη Χρύσα Σπηλιώτη καθώς και σε όσους έχασαν τη ζωή τους στη φωτιά.

Στο τέλος της παράστασης, ο κ. Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε με θερμά λόγια στην ηθοποιό.

«Ανάμεσα σε όλους αυτούς τους καμένους ανθρώπους είναι και μία φίλη, συνάδελφος. Μια πολύ ευαίσθητη γυναίκα. Μία ψυχούλα. Η Χρύσα Σπηλιώτη. Η παράσταση είναι αφιερωμένη σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους συγγενείς τους…», είπε.

Τα λόγια του προκάλεσαν παρατεταμένο χειροκρότημα από το κοινό.

27 7 2018 Επίδαυρος για Χρύσα Σπηλιώτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης