Φωτιά στο Μάτι: Ταυτοποιήθηκε η σορός του Δημήτρη Τουρναβίτη

Φωτιά στο Μάτι: Ταυτοποιήθηκε η σορός του Δημήτρη Τουρναβίτη

Η ταυτοποίηση έγινε στο νεκροτομείο - Συνεχίζεται η αναζήτηση θρίλερ για την σύζυγό του, ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη που παραμένει αγνοούμενη

spilioti-tournavitis02-mesa
Τραγικό τέλος είχε η αγωνιώδης αναζήτηση του Δημήτρη Τουρναβίτη, που ήταν αγνοούμενος από το απόγευμα της Δευτέρας μαζί με την σύζυγό του, ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη.  Η ταυτοποίηση έγινε στο νεκροτομείο της Αθήνας, εκεί που κορυφώνεται το δράμα για τις οικογένειες των θυμάτων. 


Η αναζήτησή τους είχε εξελιχθεί σε θρίλερ. Στην τελευταία του επικοινωνία με τη μητέρα του, ο Δημήτρης Τουρναβίτης, είχε προλάβει μόνο να της πει «άσε μας, φεύγουμε». Τις ελπίδες της οικογενειας είχε αναπτερώσει  χθες ο εντοπισμός του σκύλου της ηθοποιού, με το κλουβί του, κοντά στη θάλασσα. 
θεωρείται πλέον πιθανό ενδεχόμενο, η ηθοποιός να είχε καταφέρει να φτάσει στη θάλασσα, όπου άφησε το κλουβί και το σκυλάκι της, αλλά να γύρισε πίσω, προκειμένου να εντοπίσει τον σύζυγό της για να τον οδηγήσει κι εκείνον στη θάλάσσα. Το τί συνέβη από τη στιγμή εκείνη και μετά, εφόσον τα πράγματα έγιναν έτσι, κανείς δεν το γνωρίζει έως αυτή την ώρα. 

Ο αγώνας της οικογένειας Τουρναβίτη για τον εντοπισμό ενός ίχνους, ενός στοιχείου που θα  έδινε απαντήσεις στο τί απέγιναν οι άνθρωποί τους συγκλονίζει. Ο αδελφός του πρώην αθλητή που από την πρώτη στιγμή  έψαχνε το ζευγάρι, μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΙ για τα όσα γνωρίζει μέχρι στιγμής, ενώ αποκαλύπτει πως βρήκε ζωντανό κοντά στην θάλασσα ένα από τα σκυλιά της ηθοποιού.

Τα όσα διαδραματίστηκαν στον τηλεοπτικό αέρα ήταν πρωτοφανή.

Ο Κώστας Τουρναβίτης πιστεύει πως ίσως η γνωστή ηθοποιός και ο αδελφός του κατέφυγαν στην θάλασσα για να σωθούν. Αποκορύφωμα; Ο ίδιος βούτηξε στην θάλασσα σε ζωντανή μετάδοση, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρει κάποιο στοιχείο...

Κλείσιμο
Δείτε το βίντεο:


Αδερφός αγνοούμενου στον ΣΚΑΪ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης