Κέρκυρα: Διέρρηξε φαρμακείο για να κλέψει ναρκωτικά

Κέρκυρα: Διέρρηξε φαρμακείο για να κλέψει ναρκωτικά

Τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω ενώ έβαζε στην τσέπη του έξι κουτιά με ναρκωτικά χάπια

2063715
Πριν καλά- καλά προλάβει να βγει από το φαρμακείο που είχε μόλις διαρρήξει στην πόλη της Κέρκυρας για να κλέψει ναρκωτικά φάρμακα που δεν μπορούσε να αγοράσει χωρίς ιατρική συνταγή, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς ο 41χρονος Έλληνας δράστης.

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, τον βρήκαν μέσα στο παραβιασμένο φαρμακείο και τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω ενώ έβαζε στην τσέπη του έξι κουτιά με ναρκωτικά χάπια. Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια και από εκεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, με κατηγορίες για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

*** Την ίδια διαδρομή προς το δικαστικό μέγαρο ακολούθησε και ένας 43χρονος Έλληνας, που επίσης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην πόλη της Κέρκυρας, όταν έσπασε το τζάμι ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου και έκλεψε από μέσα ένα αντικείμενο. Νωρίτερα, είχε αποπειραθεί να διαρρήξει άλλο ένα αυτοκίνητο, χωρίς να τα καταφέρει. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας του άσκησε δίωξη για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης