«Έσπρωχνε» κοκαΐνη στα νυχτερινά μαγαζιά του Ρεθύμνου

«Έσπρωχνε» κοκαΐνη στα νυχτερινά μαγαζιά του Ρεθύμνου

Στο σπίτι του 64χρονου Έλληνα βρέθηκαν κρυμμένες 20 συσκευασίες με συνολικά 59,5 γραμμάρια κοκαΐνης και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των 2.700 ευρώ

Rethymno-kokaini
Όλα τα απαραίτητα πειστήρια, μεταξύ των οποίων και τις παράνομες εισπράξεις του, ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός 64χρονου Έλληνα στο Ρέθυμνο, για τον οποίο είχαν στοιχεία ότι «έσπρωχνε» κοκαΐνη στα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν κρυμμένες σε διάφορα σημεία του σπιτιού 20 συσκευασίες με συνολικά 59,5 γραμμάρια κοκαΐνης και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των 2.700 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις της λευκής σκόνης που είχε προλάβει να κάνει.

Ο 64χρονος συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία με τις κατηγορίες της κατοχής και της διακίνησης ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ρεθύμνου. Παράλληλα, ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών για το κινητό του, ώστε να εντοπιστούν και οι προμηθευτές του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης