Χαλκιδική: Άδειασε τον λογαριασμό με την κλεμμένη κάρτα

Χαλκιδική: Άδειασε τον λογαριασμό με την κλεμμένη κάρτα

Ο 20χρονος Έλληνας είχε κλέψει την κάρτα ανάληψης ενός 19χρονου στις 25 Μαΐου - Εντοπίστηκε από τις κάμερες των τραπεζών

hal07
Η πλεονεξία κόστισε ακριβά σε έναν 20χρονο Έλληνα, ο οποίος είχε κλέψει στις 25 Μαΐου την τραπεζική κάρτα ανάληψης ενός 19χρονου από τον χώρο όπου διέμενε στην Χαλκιδική. Από τότε, επιδόθηκε σε διαδοχικές αναλήψεις χρημάτων μέσω ΑΤΜ, αδειάζοντας τον λογαριασμό του.

Ο νεαρός δράστης απέσπασε συνολικά 380 ευρώ, αλλά καταγράφηκε από διάφορες κάμερες τραπεζών με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί του τμήματος Μουδανιών να τον ταυτοποιήσουν, μετά την καταγγελία τουλάχιστον νόμιμου κατόχου της κάρτας. Ωστόσο, δεν συνέλαβαν τον 20χρονο, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

*** Αδυναμία στα ναρκωτικά και το αλκοόλ είχε ένας 38χρονος Έλληνας, που μπήκε ως πελάτης σε ένα σούπερ μάρκετ στην Πάτρα και έκλεψε τρεις φιάλες οινοπνευματωδών ποτών. Όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που τον συνέλαβαν σε μικρή απόσταση, ενώ κατά την σωματική έρευνα που του έκαναν βρήκαν στην κατοχή του και μικροποσότητα ηρωίνης. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με κατηγορίες για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.

*** Έρευνα διενεργούν οι αστυνομικοί του τμήματος Μυκόνου για την εισβολή που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης σε μια κατοικία, οι ένοικοι της οποίας απουσίαζαν. Οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν την είσοδο και άρπαξαν από μέσα τρεις φορητούς υπολογιστές, χρήματα και τιμαλφή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης