Μπαλώνουν τρύπες με φαντάρους: Τρεις οπλίτες θα υπηρετήσουν ως γιατροί σε Σύμη, Τήλο, Φολέγανδρο

Φολεγανδρος

Στους συγκεκριμένους οπλίτες ιατρούς παρέχεται η δυνατότητα για ταυτόχρονη αναγνώριση του χρόνου στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης και ως χρόνου εκπλήρωσης της υποχρέωσης της υπηρεσίας υπαίθρου, με δαπάνη του υπουργείου Υγείας

Τρεις οπλίτες ιατροί θητείας τοποθετούνται στα πολυδύναμα περιφερειακά ιατρεία της Σύμης, της Τήλου και της Φολεγάνδρου, σύμφωνα με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Φώτη Κουβέλη, ύστερα από σχετικό αίτημα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Στους συγκεκριμένους οπλίτες ιατρούς παρέχεται η δυνατότητα για ταυτόχρονη αναγνώριση του χρόνου στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης και ως χρόνου εκπλήρωσης της υποχρέωσης της υπηρεσίας υπαίθρου, με δαπάνη του υπουργείου Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι στις 20 Ιουνίου ο κ. Κουβέλης είχε υπογράψει την τοποθέτηση 15 οπλιτών ιατρών θητείας, σε πολυδύναμα περιφερειακά Ιατρεία, σε περιφερειακά Ιατρεία και σε κέντρα Υγείας, σε άγονες και προβληματικές περιοχές της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Είχα

Δόκιμο σειρά , 32 χρονών που έκανε το αγροτικό του και το στρατιωτικό του μαζί . Πολύ καλο .

Το κράτος και τα κοινωνικά ρετιρέ

Το μοντέλο του κράτους που δεν ενδιαφέρεται και του γιατρού που με άλλοθι την γνώση θέλει να κάμει κσριέρα για να κονομίσει , οδήγησαν σε πλήρη παράλυση την σημαντική πρωτοβσθμια υγεία. Οι αγροτικοί γιατροί πάνε γισ φύγουν, το κράτος ευάλωτο χρόνια στα λόμπυ των γιατρών , να μαζευτούνε όλοι στο Κολωνάκι , Βασιλίσης Σοφίας , δίπλα απ τοα νοσοκομεία και νσ κάνουν καριέρα και όνομα. Και να εισαχθούν γιατροί από το εξωτερικό να βελτιώσουν την υγεία χωρίς λεφτά τσουβάλια.

λεω εγω

ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ.....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

limani_peiraia

Αυξημένη η κίνηση  τώρα  στo λιμάνι του Πειραιά, λόγω της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα  - Ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας και στις εθνικές οδούς