Μαφιόζικη εκτέλεση στο Παλαιό Φάληρο: Τα όπλα των δραστών στο μικροσκόπιο των Αρχών

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Παλαιό Φάληρο: Τα όπλα των δραστών στο μικροσκόπιο των Αρχών

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» των νονών της νύχτας, με πέντε συμβόλαια θανάτου τους τελευταίους 13 μήνες

dolofonia-ekso
Πέντε συμβόλαια θανάτου μέσα σε 13 μήνες και όλα τα μέτωπα στις μαφιόζικες ομάδες ανοιχτά δημιουργούν μια εκρηκτική κατάσταση που προβληματίζει τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών.

Η χθεσινή εκτέλεση του Μανώλη Καραγιάννη έξω από το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο με τις σφαίρες να πέφτουν βροχή και τους κατοίκους να τρέχουν να κρυφτούν επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις των αναλυτών της ΕΛ.ΑΣ ότι η δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου θα άνοιγε νέο κύκλο αίματος.

Ο γεμιστήρας από καλάσνικοφ που βρέθηκε δίπλα στον 45χρονο, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί στις αρχές του χρόνου, και ανήκει στο όπλο που εκτέλεσε τον “Καράφλα” έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια σε μια προσπάθεια εντοπισμού δακτυλικών αποτυπωμάτων και dna που πιθανότατα ανήκει στο δράστη.

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της επίθεσης

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή της επίθεσης στο Παλαιό Φάληρο (1)


Την ίδια ώρα ψάχνουν με προσοχή τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας για να δουν πως κινήθηκαν το αυτοκίνητο και η μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησαν οι τέσσερις εκτελεστές, ενώ η βαλλιστική στα δυο 45αρια πιστόλια και το καλάσνικοφ των εκτελεστών θα δείξει αν έχουν χρησιμοποιηθεί ή όχι σε άλλες δολοφονίες.

Όλα δείχνουν πως ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή να “τελειώσουν” τον Καραγιάννη διέθεσε αρκετές χιλιάδες ευρώ προκειμένου να ενεργοποιηθεί ολόκληρη ομάδων εκτελεστών γνωρίζοντας ότι ο 45χρονος όχι μόνο οπλοφορεί αλλά στο παρελθόν έχει βγει ζωντανός από άλλες τρεις περιπτώσεις που δέχθηκε δολοφονικές επιθέσεις.

Το όπλο που βρέθηκε δίπλα στο θύμα




Κλείσιμο
Μάλιστα δεν αποκλείουν να πρόκειται για εκτελεστές που ήρθαν από το εξωτερικό με μοναδικό σκοπό να εκτελέσουν τον 45χρονο. Αξίζει να επισημανθεί πως ο Καραγιάννης πριν μερικές εβδομάδες είχε ανέβει στη ΓΑΔΑ και στο Ανθρωποκτονιών προκείμενου να δώσει απαντήσεις σε πληροφορίες που ενέπλεκαν το όνομα του στις εκτελέσεις του Βασίλη Στεφανάκου και του ποινικού Γιώργου Λίτσα τον περασμένο Απρίλιο στους Αγίους Αναργύρους.



Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει την επίθεση 
Νεκρός ο άντρας που δέχτηκε επίθεση στο Παλαιό Φάληρο


faliroo1

faliroo2

faliroos1
faliroos2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης