Πρέβεζα: Της έταξε επιδότηση και της... «έφαγε» 4.000 ευρώ!

peripoliko11

Ο δράστης ήταν ένας 33χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη

Ο ευγενικός τρόπος με τον οποίο της μιλούσε ένας άγνωστος ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της και έδειχνε να γνωρίζει ότι είχε υποβάλλει αίτηση για έκταξη σε ένα πρόγραμμα για την επιδότηση της τουριστικής επιχείρησης που διατηρεί στον Μύτικα της Πρέβεζας, ξεγέλασε μια 60χρονη.

Όταν ο δράστης την διαβεβαίωσε ότι είχε πάρει έγκριση για την χορήγηση μεγάλου χρηματικού ποσού, αλλά έπρεπε να καταβάλλει εγγύηση για να το παραλάβει, το μυαλό της δεν πήγε στο κακό. Έτσι, κατέβαλε την περασμένη Δευτέρα 4.150 ευρώ σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που της έδωσε. Όταν, όμως, επικοινώνησε με τους αρμόδιους για να μάθει πώς και πότε θα εκταμίευε τα χρήματα, άκουσε κεραθνόπληκτη ότι η αίτησή της... δεν είχε εγκριθεί!

Η απελπισμένη 60χρονη, που ενώ περίμενε οικονομική ενίσχυση βρέθηκε και ζημιωμένη, κατέφυγε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πρέβεζας και διηγήθηκε τι συνέβη. Αμέσως ξεκίνησε προανάκριση και αποκαλύφθηκε ότι ο δράστης ήταν ένας 33χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

103545

Στην ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρεται ότι «οι Μονάδες αποϊδρυματοποίησης - αποασυλοποίησης των ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από Κράτος και Ευρωπαϊκή Ένωση περνάνε από face control τους ασθενείς. Όποιος δεν τους κάνει, με τη διαδικασία των εισαγγελικών εντολών, τον ξεφορτώνονται στο Δρομοκαϊτειο»

20595882

Η πρώτη πανσέληνος του έτους συνδυάστηκε με μια ολική έκλειψη Σελήνης, ενώ ταυτόχρονα το φεγγάρι βρισκόταν στο κοντινότερο σημείο της τροχιάς του από τη Γη (στο περίγειο) και έτσι φαινόταν πιο μεγάλο και φωτεινό, αλλά και πιο σκουροκόκκινο λόγω της έκλειψης