Δολοφόνος που διέφευγε έξι χρόνια συνελήφθη στην Πάτρα

Δολοφόνος που διέφευγε έξι χρόνια συνελήφθη στην Πάτρα

Ο φυγόποινος βαρυποινίτης συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής στο κρησφύγετό του

4392772
Άφαντος επί έξι ολόκληρα χρόνια ήταν ένας 52χρονος Έλληνας που είχε προκαλέσει μαζί με συνεργούς του τον θάνατο ενός θύματος ληστείας στα Μέγαρα το 2012 και είχε καταδικαστεί σε ισόβια από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών. Όμως, τα ίχνη του εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας στην Πάτρα.

Με μια αστραπιαία επιχείρησης των αστυνομικών, ο φυγόποινος βαρυποινίτης συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής στο κρησφύγετό του και την Δευτέρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ο οποίος έδωσε εντολή για τον άμεσο εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή που του είχε επιβληθεί για θανατηφόρα ληστεία κατά συναυτουργία.

*** Στα Τρίκαλα εντοπίστηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας ένας 64χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων για το αδίκημα της καταδολίευσης δανειστών, δηλαδή για απάτες με το πρόσχημα της ελάφρυνσης δανείων, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και ενός μήνα. Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης