Σαμοθράκη: Τον εξαπάτησαν με «μαϊμού» κηδεία και τον ξάφρισαν

asty_2734

Η άγνωστη δράστιδα ανέφερε στον ανυποψίαστο 82χρονο ότι είναι κόρη φίλης του που μόλις είχε αποβιώσει και του ζήτησε να παραδώσει 2.300 ευρώ σε έναν υπάλληλο του γραφείου τελετών που θα έστελνε εκείνη στο σπίτι του

Όχι μόνο δεν πήγε στο κακό το μυαλό ενός ηλικιωμένου όταν μια γυναίκα τηλεφώνησε κλαίγοντας στο σπίτι του στη Σαμοθράκη και του ανήγγειλε ότι είναι η κόρη φίλης του που μόλις είχε αποβιώσει, αλλά αντίθετα προθυμοποιήθηκε να την βοηθήσει οικονομικά με τα... έξοδα της κηδείας!

Η άγνωστη δράστιδα ανέφερε στον ανυποψίαστο 82χρονο ότι έχει ανάγκη από μετρητά για την κηδεία της μητέρας της και του ζήτησε να παραδώσει 2.300 ευρώ σε έναν υπάλληλο του γραφείου τελετών που θα έστελνε εκείνη στο σπίτι του, λέγοντας ότι θα του τα επέστρεφε άμεσα. Μάλιστα, του ζήτησε τον αριθμό του τραπεζικού του λογαριασμού για να τα καταθέσει!

Ο ηλικιωμένος δεν υποψιάστηκε ότι έπεφτε στα δίχτυα απατεώνων, καθώς στενοχωρήθηκε για τον υποτιθέμενο χαμό της φίλης του! Έτσι, όταν έφτασε στο σπίτι του στο νησί ένας άγνωστος, του παρέδωσε τα χρήματα και εκείνος έσπευσε να εξαφανιστεί. Πέρασαν πολλές ώρες, ώσπου να μάθει ο 82χρονος ότι η φίλη του ήταν... ολοζώντανη και να καταγγείλει την εξαπάτησή του στους αστυνομικούς, οι έρευνες των οποίων για την ταυτοποίηση των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

κανονική λεηλασία

Πετάξαν τα λεφτά παππού, κλάφτα και να τους βρουν θα τα χουν φάει. Ρε τους έχουν μαδήσει τους γέρους στα χωριά!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kal2

Με ένα κολλάζ φωτογραφιών και ένα συγκλονιστικό κείμενο εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στους ανθρώπους που χάνουν αγαπημένα πρόσωπα και περιουσίες από τη φωτιά  στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού - «Ευχαριστούμε Μάτι» το μήνυμα του Αμερικανού πρέσβη

5