Στο Πήλιο το φετινό Εναλλακτικό Camping της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Στο Πήλιο το φετινό Εναλλακτικό Camping της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται στους μετέχοντες ένα διαφορετικό μοντέλο διακοπών, μακριά από τα πρότυπα εμπορευματοποιημένου τουρισμού 

camping_neolaia_syriza_eks
Στο Χορευτό Πηλίου και συγκεκριμένα στο «Chorefto Camp Pelion» θα λάβει χώρα το Εναλλακτικό Camping της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ από την Τετάρτη 25 Ιουλίου έως την Τετάρτη 1 Αυγούστου για το 2018.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή του οι νέοι της Αριστεράς, «μέσα από την πραγματοποίηση του, σκοπός είναι να δοθεί έμφαση σε ένα διαφορετικό μοντέλο διακοπών, το οποίο δεν υποτάσσεται στα συνήθη πρότυπα εμπορευματοποιημένου τουρισμού. Αθλητισμός, διασκέδαση, μουσική, πάρτι και θάλασσα, συνδυάζονται αρμονικά με μια σειρά από εκδηλώσεις, περιηγήσεις και δραστηριότητες, επιτρέποντάς μας να ξεκουραστούμε, να περάσουμε όμορφα και παράλληλα να συζητήσουμε για όσα μας προβληματίζουν στην καθημερινότητα. Καλούμε όλους τους νέους ανθρώπους να συμμετάσχουν στο εναλλακτικό camping και να γίνουν κομμάτι της συλλογικής ζωής, δράσης και διαβούλευσης, που αποτελούν τον πυρήνα του».

Στο περσινό κάμπινγκ που έγινε στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας, έδωσαν το παρών ο Πρέσβης της Βενεζουέλας, η Έφη Αχτσιόγλου, ο Νίκος Βούτσης, ο Δημήτρης Βίτσας και άλλα πολλά στελέχη του κόμματος.


Κλείσιμο
camping_neolaia_syriza
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης