Ιεράπετρα: Στα πράσα οι καλλιεργητές 2.000 χασισόδεντρων

dendryllia

Οι αστυνομικοί, που είχαν εδώ και δυο εβδομάδες πληροφορίες για την παράνομη καλλιέργεια, έδρασαν με ταχύτητα και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τέσσερις Έλληνες

Αυτή τη φορά, η επιχείρηση της Αστυνομίας ήταν αστραπιαία και έφερε άμεσα αποτελέσματα. Μόλις εντοπίστηκε μια τεράστια χασισοφυτεία με πάνω από 2.000 δενδρύλλια που καλλιεργούνταν μέσα σε θερμοκήπια στην περιοχή της Γρα Λυγιάς στην Ιεράπετρα, έγινε αμέσως επέμβαση.

Οι αστυνομικοί, που είχαν εδώ και δυο εβδομάδες πληροφορίες για την παράνομη καλλιέργεια, έδρασαν με ταχύτητα και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τέσσερις Έλληνες, δυο από την Ιεράπετρα και δυο από το Ρέθυμνο, οι οποίοι καλλιεργούσαν τα χασισόδεντρα. Φυτεία βρέθηκε και στο εξοχικό του ενός στο Ρέθυμνο, μαζί με μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης σε πλαστικές σακούλες. Ανακοινώσεις σχετικά με την υπόθεση αναμένονται σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη Δευτέρα είχαν εντοπιστεί από το ελικόπτερο της Αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου άλλες 15 φυτείες με 3.349 δενδρύλλια κάνναβης και την Τρίτη πέντε ακόμη με 1.449 δενδρύλλια σε δύσβατη περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης! Η μεγαλύτερη από αυτές, στην οποία καλλιεργούνταν 1.352 δενδρύλλια της ποικιλίας “νανάκια”, ενώ στις άλλες τέσσερις καλλιεργούνταν συνολικά 97 δενδρύλλια.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Γεραπετρίτης

Xασiσια ας έχουμε! Γραφεία της ΧΑ να μην έxoυμε...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης