Μεσολόγγι: Έκανε αγορές με κάρτα που έκλεψε από νοσοκομείο

Μεσολόγγι: Έκανε αγορές με κάρτα που έκλεψε από νοσοκομείο

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εξιχνίασαν την κλοπή που έγινε την περασμένη Τετάρτη και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 27χρονου

pos18
Αχόρταγος ήταν και το πλήρωσε ένας νεαρός «μακρυχέρης» που τριγυρνούσε στους θαλάμους και τα γραφεία του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου, σε ένα από τα οποία βρήκε έκθετο ένα πορτοφόλι και το άρπαξε. Δεν αρκέστηκε σε αυτά που είχε μέσα, όμως.

Εκτός από το μικρό χρηματικό ποσό, ο 27χρονος δράστης βρήκε μέσα και μια κάρτα ανάληψης με την οποία έσπευσε να κάνει διάφορες αγορές από καταστήματα, ύψους 80 ευρώ! Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εξιχνίασαν την κλοπή που έγινε την περασμένη Τετάρτη και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του, την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

*** Μια… κουρευτική μηχανή, την οποία είχε αφήσει μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό της μια γυναίκα στο Βόλο, «γυάλισε» σε τρεις νεαρούς Έλληνες, δύο 18χρονους και έναν 15χρονο, οι οποίοι την έκλεψαν. Ωστόσο, συνελήφθησαν λίγα λεπτά μετά από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Οι νεαροί δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, στον οποίο υποβλήθηκε και δικογραφία σε βάρος των γονέων του 15χρονου για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Η κλεμμένη μηχανή κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη δικαιούχο.

*** Μπήκαν τάχα για να ψωνίσουν σε ένα σούπερ μάρκετ στα Τρίκαλα τέσσερις άνδρες ηλικίας 25, 26, 38 και 45 χρόνων, αλλά ένας υπάλληλος του καταστήματος τους είδε να κρύβουν διάφορα τρόφιμα μέσα στα ρούχα τους και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας. Τα κλεμμένα εμπορεύματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο μαγαζί, ενώ οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης