Συλλήψεις φυγόποινων σε Ρόδο, Ναύπακτο και Σάμο

Συλλήψεις φυγόποινων σε Ρόδο, Ναύπακτο και Σάμο

Ύστερα από ελέγχους της ΕΛΑΣ

astunomia-astunomikos-peripoliko-elas_0
Είχε κατηγορηθεί για υπόθεση κλοπής στη Ρόδο και είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να δίνει το παρών σε αστυνομικό τμήμα ανά τακτά διαστήματα. Δεν το έκανε και καταδικάστηκε γι’ αυτό, ο 57χρονος Έλληνας, ωστόσο ούτε την ποινή του εξέτισε!

Ο φυγόποινος εντοπίστηκε σε ένα σημείο του νησιού από αστυνομικούς της Ασφαλείας, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου με ποινή φυλάκισης επτά μηνών κι έτσι συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που διέταξε την κράτησή του.

*** Σε τυχαίο έλεγχο που του έκαναν αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων στη Ναύπακτο διαπιστώθηκε ότι ήταν φυγόποινος ένας 33χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για κλοπή με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

*** Στο Βαθύ της Σάμου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 50χρονος Έλληνας, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση των δικαστικών αρχών της Σάμου, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης